Firma de consultanta/coaching pentru succesul organizatiei tale!

Exploreaza potentialul organizatiei din care faci parte, cu ajutorul firmei de consultanta Brightway®️!

Transforma perioadele cu multe schimbari in momente optime pentru dezvoltare. Alege sa faci o "radiografie" a situatiei de astazi din compania ta si sa iti poti planifica, in baza unui raport, pasii potriviti de dezvoltare. Mai apoi, porneste impreuna cu oamenii cheie din echipa ta intr-o calatorie de dezvoltare, cu ajutorul instrumentelor de coaching sau consultanta specializata.

Firma de consultanta Brightway®️, cu o experienta indelungata si experti in diverse domenii, de la lideri si manageri de proiect la oameni de vanzari si specialisti HR si marketing, iti pune la dispozitie instrumentele necesare si solutii inovatoare pentru a lua deciziile cele mai bune pentru performantele companiei tale, atat pe termen scurt, cat si pe termen mediu si lung!

Programele de coaching si serviciile de consultanta pe care ti le oferim te ajuta sa castigi timp, bani si intelepciune si sa deblochezi adevaratul potential al companiei tale! Oferim programe de dezvoltare organizationala si profesionala, traininguri, cursuri si simulari de business - un "univers" complet de solutii pentru cresterea companiei tale, atat la propriu, cat si la figurat.

Suna-ne la 0740 777 070 si ajuta-ne sa intelegem specificul si viziunea companiei tale, iar impreuna vom stabili directiile de evolutie, in cadrul unui program de coaching complet. Serviciile de consultanta reprezinta calea de la promisiune la certitudine si de la break-even la profituri generoase! Brightway®️ - firma de consultanta din 2004.

Oferim servicii de consultanta/coaching complete - financiar, logistic, vanzari

Coaching

Executive Coaching

Rolurile de top management vin cu provocari in fiecare zi, unele mai dificile, altele doar solicitante. Gaseste-ti propriile solutii, cu ajutorul serviciilor de coaching!

Afla mai multe

Sales Expert Coaching

In domeniul vanzarilor, mereu este loc de mai bine! Poti antrena expertul din interiorul tau si iti poti folosi la maximum punctele forte!

Afla mai multe

Coaching Transformational

Transformarea pe care o visai poate aparea daca ai alaturi de tine un partener de incredere, o firma de consultanta, care sa creeze contextul favorabil revelatiilor.

Afla mai multe

Consultanta

Optimizare procese

Alege documentarea si optimizarea fluxurilor de procese si vei obtine un impact important pentru repozitionarea si dezvoltarea businessului tau.

Afla mai multe

Echilibru financiar

Descopera strategii de imbunatatire a businessului tau, pornind de la analiza financiara si ajungand la utilizarea eficienta a informatiilor financiare.

Afla mai multe

Managementul performantei

Sistemele de motivare si instrumentele de leadership fac diferenta atunci cand vine vorba de performanta echipei. Perfectioneaza-le!

Afla mai multe

Sistem vanzare si logistica

Readaptarea sistemului de vanzare si logistica la contextul actual reprezinta o cerinta obligatorie pentru un business profitabil.

Afla mai multe

Plan de marketing

Integreaza strategiile de marketing specifice produselor sau serviciilor tale cu cele mai noi modalitati de advertising. Fa-ti un plan!

Afla mai multe

Assessment Centre

Intra in Assessment centre, un tool esential pentru evaluarea personalului! Un pas mai aproape de succes!

Afla mai multe

Diagnoza

Analiza sistem vanzare

Un sistem adaptabil de vanzari, in contextul schimbarilor care apar atat de frecvent in zilele noastre, este esential pentru eficienta companiei.

Afla mai multe

Analiza sistem logistic

Analiza sistemului de distributie si logistica, din cadrul diagnozei organizationale, face ca "motorul" companiei tale sa functioneze la standarde inalte, cu precizie si rapiditate.

Afla mai multe

Analiza financiara

Analiza indicatorilor financiari si ai balantei si corelarea acestora cu productivitatea companiei pot dezvalui strategii de business care cresc profitabilitatea.

Afla mai multe

Arhitectura organizationala

Analiza fluxurilor de procese in cadrul arhitecturii organizationale reprezinta un pilon important in fortificarea businessului tau, in urma procesului de diagnoza organizationala.

Afla mai multe
Cele mai recente Testimoniale
Feedback-ul participantilor este foarte important pentru noi. Vezi ce parere au participantii despre programele Brightway, cum au reusit sa aplice instrumentele primite si care a fost utilitatea practica a conceptelor invatate.
Trainingurile Brightway®
Experientele Brightway® se bazeaza pe ideea de simulare de business si invatare practica. Recream contexte reale de business prin care participantii se regasesc in situatia de a lua decizii si de a experimenta "live" contextul organizational. Inscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Firma de consultanta/coaching pentru succesul organizatiei tale!