Growth Mindset

01.

Despre Training

✓ Trainingul se desfășoară online, în patru sesiuni a câte 4h, pe parcursul a 4 zile, 24, 25, 26, 27 Octombrie (9:00-13:00).
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv și fun prin învățare experiențială: chiar și în vremuri mai dificile, simțul umorului și energia pozitivă fac totul mai ușor de gestionat.

De ce este util un training Growth Mindset în contextul actual?

Probabil că nu există perioadă mai bună ca aceasta pentru a aduce schimbări în modul în care trăim. Și aici ne referim clar la îmbunătățiri în modul de lucru, modul de interacțiune cu ceilalți, dar în primul rând la modul de a gândi!

Schimbarea este un aspect natural care apare cu periodicitate în toate aspectele vieții. Unele organisme se adaptează sau evoluează, altele dispar. Un moment de criză poate să reprezinte un adevărat accelerator al transformarilor pozitive!

Însă, pentru că uneori schimbările din jur pot fi prea drastice și nu le putem gestiona așa cum trebuie, cea mai bună investiție este ajutorul extern. Obiectiv și rațional, am conceput un training Growth Mindset care ajută, explică și facilitează dezvoltarea unei mentalități agile, care să te ajute să navighezi către obiective în perioade prospere, dar și în vremuri tulburi. Te vei echipa cu instrumente de care potentează "Growth Mindset", un mod de gândire tot mai necesar în contextul actual.

Mentalitatea focalizată pe a invăța din greșeli, pe a te adapta la schimbare, a îmbunătăți relația cu noi înșine, dar și cu ceilalți, este indispensabilă pentru companie în contexte de criză sau în momente dificile.

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării?

   ✓ Capacitatea de te adapta la schimbări neprevăzute; 
   ✓ Înțelegerea legăturii gânduri - emoții - comportamente;
   ✓ Creșterea motivației;
   ✓ Pași concreți pentru gestionarea conflictelor;
   ✓ Modalități prin care îți poți menține încrederea în sine și energia;
   ✓ Creșterea nivelului de inițiativă;
   ✓ Creșterea capacității de repoziționare după eșec;
   ✓ Noi parteneri de afaceri, posibilitatea de a schimba referințe și a încheia parteneriate cu participanții la training.

03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Mihai Arghire

Având capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediată în organizațiile participanților. Prin metode creative de lucru, transformă training-urile și programele de coaching pe care le implementează într-o adevărată provocare a depășirii barierelor personale ale participanților.

Mihai aduce un plus de valoare programelor susținute îmbinând istoricul și experiențele sale de business în pozițiile de angajat, manager de echipă, antreprenor și consultant cu o cunoaștere foarte bună a economiei locale. (vezi profilul complet la Mihai Arghire - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 350 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

Desfășurare

Trainingul se desfășoară online, pe Zoom, în sesiuni de câte 4 ore, în zilele de 14, 15, 16, 17 Noiembrie (9:00-13:00).

 

05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Growth Mindset