Testimoniale Brightway

 
Va punem la dispozitie un set de testimoniale (in ordinea alfabetica a numelor) ce contin parerile participantilor despre programele de training Brightway.
 

Adrian Boaru, Director General - Briliant Technologies

 

Apreciez trainingul BrightPlan ca fiind extrem de interesant, exprimand experienta multor ani de studiu in domeniul time managementului si consider util acest curs pentru majoritatea companiilor care doresc un sistem organizat de lucru!

Detalii

Adrian Dinca, Director General - Dey

 

Am participat la un curs de negociere organizat de Brightway iar acolo l-am intalnit pe Mihai Arghire in postura de trainer. Am avut un moment de retinere cand am realizat ca el va livra cursul gandindu-ma ca este prea tanar sa poata livra un asemenea curs, dar acel moment a trecut in primele minute dupa ce cursul a inceput si am realizat urmarind cursul ca sunt acolo datorita unor actiuni de vanzare si negociere initiate chiar de el!

Detalii

Adrian Ghinguleac, Manager Achizitii - Algernon Impex

 
Am participat la un training foarte bun pentru o organizare optima a timpului. Am aflat noutati legate de eficientizarea sedintelor si modul de gestionare a intreruperilor.
Detalii

Adrian Margasoiu, RSM - Agricola International Bacau

 

Trainingul mi-a oferit o modalitate practica si eficienta de a percepe si intelege foarte rapid (in decursul a doua zile) mecanismul prin care o societate poate fi stabilizata si chiar rentabilizata. A fost o modalitate excelenta de a petrece timpul, inclusiv in week-end = "o super atmosfera".

Detalii

Adrian Niculae, Director General - Anemona Com

 

Brightspeech este un curs foarte clar, cu tehnici de prezentare concrete, aplicabile in activitatile zilnice. Exercitiile realizate sunt practice, utile si lasa loc de importante introspectii personale.

Detalii

Alexandra Anghel, Key Account Manager, Torrent Pharma

 

Acest training mi-a oferit o modalitate practica si eficienta de a percepe si a intelege cat de mult conteaza sa fii organizat. A fost un curs foarte clar, cu tehnici de negociere concrete, aplicabile in activitatile mele. Am invatat lucruri noi pe care nu le stiam.  De acum stiu ceea ce trebuie sa fac! Multumesc, Mihai!

Detalii

Alexandra Penciu, Manager Executie Contracte si Logistica, Soufflet Agro Romania

 

Acest training ma va ajuta cu siguranta si pe viitor. A fost o atmosfera foarte placuta si detasara.Programul Brightway are in plus fata de alte programe o structura foarte buna si complexitate in utilizarea unor instrumente.

Detalii

Alexandru Bogdan, Manager Proiect - Sudometal

 

Totul este pus la punct in amanunt si nu exista timpi morti. Instrumentele se pot aplica cu usurinta, este nevoie insa de determinare. Trainerii sunt bine pregatiti, spontani, pun mult accentul pe probleme reale cu care te confrunti si foarte important este ca nu ai timp sa te plictisesti. Merita!

Detalii

Alexandru Holban, Antreprenor

 

Acest curs m-a ajutat sa inteleg interactiunile si influenta deciziilor manageriale. Avantajul metodei Brightway este usurinta si naturaletea cu care un neinitiat isi insuseste termeni, practici si uzante in domeniul indicatorilor financiari. Trainerii sunt foarte omogeni, complementari si simpatici.

Detalii

Alexandru Holban, Manager - Salina Verde

 

Atmosfera relaxanta, informatie coerenta, folositoare, utila. 60% din informatii au aplicabilitate imediata si imi economisesc 2 ani de studiu individual.

Detalii

Alexandru Matei, Sales & Marketing - Hotel Parliament

 

Salut echipa Brightway si bineinteles pe Mihai, pentru implicare si profesionalism. Nu ezitati sa participati, deoarece atmosfera este placuta si relaxanta dar antrenanta in acelasi timp.

Detalii

Alexandru Potarla, Reprezentant Vanzari - Industrial Access

 

In primul rand trainingul Brightway mi-a structurat foarte bine ceea ce imi doresc ... Am invatat foarte multe lucruri noi, pe care nu le stiam, cu privire la organizarea personala.

Detalii

Alina Iuliana Cernic, Brand Manager - Comfert

 

Training-ul Brightboss ma ajuta sa vad lucrurile foarte clar si sa fiu si mai motivata in tot ceea ce fac. Am mai participat si la alte programe Brightway care au fost la fel de constructive si educative. M-am simtit foarte bine. Va multumesc!

Detalii

Alina Marin, Generalist HR - Coface Romania

 

Cursul ma va ajuta cu siguranta in a-mi eficientiza timpul alocat raportarilor in Excel. Am invatat lucruri noi, de care nici nu auzisem.

Detalii

Alina Petre, Coordonator Echipa - Diamond Hotel

 

Acest training mi-a folosit pentru ca sunt nevoita sa sustin prezentari si discursuri destul de des si pana acum nu reuseam sa fiu convingatoare si sa motivez oamenii. Stiu ce si cum trebuie sa fac de acum inainte, multumesc.

Detalii

Alina Tanase, Sales Executive - Hotel Parliament

 

Multumesc pentru informatiile pretioase transmise in cadrul acestui training. Gratie lor voi face cat mai curand posibil ordine in modul de lucru astfel incat sa eficientizez la maximum timpul.

Detalii

Alis-Alexandrina Cuciulan, Product Specialist - Algernon Impex

 

Brightspeech este un curs la care poti invata foarte multe, iar la sfarsit vei pleca cu zambetul pe buze, nu plictisit cum se intampla in alte situatii.

Detalii

Ana Caloian, HR Professional

 
Am avut ocazia sa particip la acest curs pe care il recomand nu numai oamenilor de vanzari, ci si oricarei persoane care doreste isi dezvolte abilitatile de negociere si comunicare si sa isi structureze procesul de negociere, astfel incat sa ajunga la rezultatul dorit. In urma celor doua zile de training am invatat ca exista niste principii esentiale pe care, daca le respect, pot incheia cu succes orice fel de negociere. 
Detalii

Ana Craciun, Responsabil Proiect, Romexpo

 

Prezenta la acest curs a fost interesanta, benefica si antrenanta. Am aflat lucruri noi, care imi vor imbunatatii activitatea in companie si relatia cu clientii. Nota maxima pentru trainer! Multumesc!

Detalii

Ana Maria Jelescu, Fundraiser - Hospice Casa Sperantei

 

Un training util care, desi isi propune sa te lumineze in "tainele" Excelului, a reusit sa se desfasoare intr-o atmosfera plina de umor si cu aplicabilitate chiar si in domenii care nu utilizeaza acest program frecvent.

Detalii

Ana-Maria Popescu - Pro TV

 

Cursul a fost super! Nivelul meu de Excel era cu mult sub "basic" iar dupa acest curs pot spune ca este aproape de mediu. Cu putina implicare si dedicatie din partea mea, cred ca pot depasi nivelul mediu cu ajutorul suportului de curs si prin studiu individual.

Detalii

Ana-Maria Rizea, Administrator - Rizea & Asociatii

 

Am regasit profesionalism in toate programele Brightway si aplicabilitate imediata in viata profesionala. Training-urile la care am participat mi-au oferit tehnici de prezentare concrete, exercitii practice, atmosfera antrenanta, dezvoltarea spiritului de echipa si nu in ultimul rand, traineri foarte bine pregatiti.

Detalii

Anca Dumitrescu, Fondator/Designer - 449 Design Studio

 

Atmosfera relaxanta a ajutat nespus la punerea in aplicare a exercitiilor practice. Acestea au scos in evidenta lucruri pe care le constientizam prea putin! Foarte folositor! 

Detalii

Anca Ilie, Manager Resurse Umane - Tiriac Holdings

 

Avantajul acestui program de leadership este acela ca, fiind interactiv, ti se pune la dispozitie teoria, apoi trebuie sa o aplici. Ai astfel ocazia sa afli cat de bine ai inteles/aplicat conceptul discutat. Acest curs ma ajuta sa fac o “radiografie” a problemelor pe care le am in activitatea curenta si imi ofera posibilitatea sa “vindec” ceea ce trebuie.

Detalii

Anca Ioana Enica, Assistant Manager – OTP Bank

 

Tot ce am invatat este foarte aplicabil, practic si util. Consider ca ma va ajuta pe viitor sa-mi organizez si prioritizez mult mai bine sarcinile, chiar castigand timp. Multumesc!

Detalii

Anca Manea, Commercial Controller - Saint-Gobain Glass Romania

 

Acest trainig m-a ajutat sa imi imbunatatesc nivelul de cunostinte/sa descopar metode mai usoare de prelucrare a datelor.

Detalii

Anca Radulescu - Pro TV

 

Folosesc Excelul zi de zi si pentru ca am participat la acest training, am obtinut informatii foarte importante. O sa lucrez mult mai usor de acum inainte. Multumesc!

Detalii

Anca Sion, Brand Manager - Comfert

 

Atmosfera a fost deosebit de placuta, calda si in acelasi timp organizata de catre traineri care ne-au ajutat sa identificam problemele si sa gasim solutiile concrete prin instrumentele prezentate. Stiu ce trebuie sa fac si imi doresc sa reusesc. Solutia este la noi!

Detalii

Andra Ceausescu - Bookidz

 

Garantat, voi comunica mult mai usor si mult mai bine cu potentialii si actualii mei clienti, in viitor! 

Detalii

Andrea Maria Lazar, Director Proiecte - Progress Advisory Romania

 

Exercitiile practice au fost extrem de interactive, ceea ce, pentru mine, a fost neasteptat. Proiectele individuale si in echipa m-au facut sa pun in aplicare instrumentele de lucru pe care le-am primit si le-am asimilat anterior.

Detalii

Andreea Archip, General Manager Call Center - Romtelecom

 

Schimbul de experienta, nenumaratele exercitii practice si exemple din timpul cursului te ajuta sa intelegi unde este pozitionata compania ta, unde sunt situati concurentii si tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Detalii

Andreea Bordeanu, Marketing Professional

 

Desi imi desfasor activitatea in domeniul Marketing-ului am ales sa particip la cursul Brightsale pentru a-mi imbunatati abilitatile de negociere. L-as numi mai degraba un workshop care reuseste sa-ti schimbe inca pe loc tiparul de gandire cu care esti obisnuit, iar prin exersarea zilnica sa-ti aduca mai mult succes.

Detalii

Andreea Constantin-Pau, Account Manager - Smart Bill

 

Atmosfera din timpul trainingului este relaxanta dar dinamica din punct de vedere al informatiilor, exemplelor si activitatilor adaptate domeniului nostru de activitate. Gradul de aplicabilitate al instrumentelor va fi, cu siguranta, mare.

Detalii

Andreea Manea, Director General - Recruting Agency

 

Un program extraordinar care m-a ajutat sa imi depasesc limitele personale si sa am mai multa incredere in mine. Totul a fost foarte practic, am invatat cum trebuie sa imi construiesc si sa sustin o prezentare si cel mai important este ca am exersat acest lucru. 

Detalii

Andreea Popa, Consultant IT - Start B Logic

 

Un curs cu tematica bine organizata si prezentata atractiv, desfasurat intr-o atmosfera placuta. Instrumentele primite la curs au un grad mare de aplicabilitate, oricare ar fi domeniul de activitate.

Detalii

Aurel Bojin, Director General - Montero Pro Group

 

Am inteles cum sa valorific capitalul uman al companiei si prin ce parghii pot ajunge la rezultatele dorite de mult timp.

Detalii

Aurelian Manuta, Manager General - Grup Cinci

 

Brightboss este un training interactiv care te starneste sa te lupti cu tine insuti in a fi mai bun, mai capabil, mai serios in management si leadership prin instrumentele descoperite aici.

Detalii

Aurelian Sima, COO - Mavis Concept

 

Am participat la acest training pentru a-mi clarifica anumite aspecte ale Excel pe care nu le cunosteam la un nivel pe care sa-l consider satisfacator.  Atmosfera a fost profesionista si relaxata, in egala masura datorita continutului si trainerului Alexandru Margineanu.

Detalii

Berbece Dan Florin, Director Comercial - Agricola International Bacau

 

Training-ul Brightbiz a asigurat o atmosfera deschisa si antrenanta, informatiile fiind prezentate simplu, pe intelesul tuturor (ingineri, economisti, doctori, etc.) intr-un format practic, sub forma de instrumente insotite de "instructiuni de folosire".

Detalii

Bogdan Budeanu, Student - ASE Bucuresti

 

Acest training este de mare folos pentru ca iti descoperi calitatile pe care nu credeai ca le ai, iti dezvolta spiritul de echipa printr-un program si niste pasi foarte bine pusi la punct. Trainerii Brightway au dat dovada de experienta, pregatire foarte buna si seriozitate.

Detalii

Bogdan Preda, Division Manager - Industrial Access

 

In ceea ce priveste gradul de aplicabilitate al programului, pe o scara de la 1 la 10 as spune 10. Trainerul mi-a facut o impresie foarte buna. Va urez succes!

Detalii

Caius Florin Vintila, QA Lead - Gameloft

 

Atmosfera din timpul trainingului a fost una foarte planuta, prin jocuri simple si exemple am inteles ce imi lipsea pentru a deveni un lider. 

Detalii

Camelia Deschu, Manager Produs, Afriso Euro Index

 

O prezentare foarte dinamica si interactiva, de la care plecam cu informatii noi, concrete si extrem de utile. Multumim! 

Detalii

Catalin Epure, Montator - Elitemob

 

O echipa de profesionisti care m-a ajutat foarte mult sa descopar atat lucruri despre mine si potentialul meu cat si modalitati de a-i ajuta pe cei din jurul meu fara a depune un efort considerabil, intr-un mediu cat mai placut.

Detalii

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert

 
Trainingul oferit de Brightway m-a luminat, mi-a deschis mintea si mi-a clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles. Trainerii sunt facuti pentru aceasta meserie si pe viitor imi voi conduce, organiza si elabora strategiile impreuna cu echipa Brightway. 
Detalii

Catalin Putinica, Manager QNSE - Lindab

 

Felicitari pentru structura cursului si modul in care a fost prezentat.

Detalii

Catalina Filip, Trade Marketing Coordinator - Pambac

 

Training-ul Brightlink te ajuta sa-ti cunosti punctele slabe si sa le transformi in unele tari pe viitor. Instrumentele pe care le-am primit la curs au aplicabilitate directa in relatia cu colegii si clientii. Am invatat modele concrete pe baza carora poti construi o negociere!

Detalii

Claudia Stoian, Reprezentant Medical - Biogenis

 

Am pus bazele unei prezentari si am aflat ce trebuie sa fac pentru a capta interesul. Sunt interesata sa particip si la alte programe Brightway!

Detalii

Constantin Coman, Director General - Gaviota Simbac Eastern Europe

 

Cursul ajuta la ientificarea instrumentelor pe care le poti folosi pentru a fi mai eficient la munca si in viata personala. Mihai Arghire este unul dintre trainerii mei preferati pentru ca "vorbeste in imagini", pe intelesul tuturor.

Detalii

Constantin Poiana - Industrial Access

 

Atmosfera din timpul cursului a fost destinsa, a fost un curs interactiv in care am aflat noi modalitati pentru organizarea timpului si setarea prioritatilor. Mai mult decat atat, dupa acest curs simt ca o provocare nevoia de a fi organizat.

Detalii

Constantin Soltuz, Inginer - Apavital Iasi

 

Acest training mi-a prezentat lucruri cu care m-am intalnit pe parcursul activitatii dar nu stiam de ce nu functioneaza. Acum am gasit solutia.

Detalii

Cornel Soaita, Managing Partner - Aristo Property Management

 

Trainingul a fost foarte adaptat vietii de zi cu zi, mi-a oferit cateva instrumente simple pe care le voi putea folosi nu doar la prezentari in fata unui public dintr-o sala, ci si in fata colegilor sau familiei, in timpul unei sedinte sau unei mese.

Detalii

Cornelia Badita, Revenue Director - Hotel Capital Plaza

 

Este un curs interactiv ce iti capteaza atentia in permanenta, spre deosebire de alte cursuri pur teoretice la care am mai participat. 

Detalii

Cosmina Ciobanu, Senior Accountant - Industrial Access

 

Acest training m-a ajutat in stabilirea si ducerea la bun sfarsit a tuturor obiectivelor propuse, eficientizarea activitatii si o mai buna organizare. Trainerul este profesionist si ofera raspunsuri optime la toate intrebarile.

Detalii

Cosmina Porumb, Acquisition Executive - Pro TV

 

Trainingul Brightway imi va usura munca depusa la serviciu si voi economisi timp. Este un curs foarte interactiv si interesant. Toate informatiile dobandite sunt folositoare, necesare si utile, chiar daca nu lucrez zilnic cu Excel. Trainerul s-a implicat foarte mult pentru ca noi sa intelegem si sa reusim sa aplicam toate informatiile predate.

Detalii

Cristi Anton, Manager - Data Soft

 

O initiativa de exceptie a celor de la Brightway de a explica pe intelesul tuturor "Managementul timpului", atmosfera relaxata, multa interactivitate. Excelent!

Detalii

Cristian Dan Rudau, Coordonator Vanzari - Mercedes-Benz Romania

 

Trainingul Excel a fost foarte util. Experienta trainerului este esentiala, lucru care a fost marele plus al lui Alexandru.

Detalii

Cristian Popescu, Web Develoepr - OSF Global

 

Profesionalism, determinare, motivational; cam acestea ar fi cuvintele ce ar descrie cum m-am simtit in timpul trainingului.

Detalii

Cristian Vintila, Marketing Specialist - Andini Concept SRL

 

Sunt foarte multumit de training-ul privind vanzarea prin telefon. Am primit informatii clare si sfaturi utile, aplicabile in activitatea de zi cu zi. In ceea ce priveste organizarea si trainer-ul, acestea au fost excelente!

Detalii

Cristina Blebea, Administrator - Roof Serv Trade

 

Programul de management financiar Brightbiz este mult mai antrenant si coerent decat programele similare anterioare.

Detalii
 
 1 2 3 Next »