Training Brightway: traininguri Open si In House

 

Brightway ofera de peste 14 ani traininguri practice pentru dezvoltarea abilitatilor (soft & tehnice) sub forma unor simulari interactive, dar si programe personalizate de consultanta pentru optimizarea proceselor de business.

Va invitam sa aflati cum va puteti maximiza productivitatea personala, valoarea companiei si cum puteti atinge o stare de echilibru intre serviciu si viata personala. Detaliile despre programele derulate de trainerii nostri pot fi accesate mai jos sau din meniul secundar din partea stanga.

Abilitati manageriale

Brightboss® - Leadership Academy

 

Leadership Academy este un program de dezvoltare a abilitatilor manageriale, ce se desfasoara pe parcursul a 6 luni, si are ca obiectiv implementarea instrumentelor primite in propria organizatie. Programul consta in 2 sesiuni de lucru lunare, alaturi de alti manageri si realizarea unui proiect pentru imbunatatirea sistemului de functionare a propriei echipe.

Detalii

Brightbiz® – Simulare de business Finance4NonFinance

 
Brightbiz® este o simulare de business ce se adreseaza persoanelor care iau decizii si doresc sa inteleaga mai bine datele economice, sa poata sa-si analizeze partenerii, reducand riscul comercial, si sa-si construiasca propria strategie de management financiar pentru compania din care fac parte. Nu este necesar sa ai cunostinte din domeniul financiar-contabil pentru a participa la acest training.
Detalii

Brightboss® - Leadership strategic: provocari, solutii si implementare

 
Brightboss® este un training de leadership ce consta intr-un antrenament practic in arta conducerii. Vei parcurge un traseu de lucru care te ajuta sa-ti definesti directia si sa identifici parghii pentru a transmite viziunea ta membrilor echipei. Vei identifica adevaratele motivatii care ii determina pe oameni sa se schimbe si vei construi un sistem personalizat de leadership pentru organizatia din care faci parte.
Detalii

Brightboss® - First time manager

 
Modulul First time manager al programului de leadership Brightboss® este centrat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere ale persoanelor care nu au experienta de management, au fost recent promovate sau urmeaza sa ocupe o pozitie de lider in organizatia din care fac parte. In timpul trainingului vei identifica modalitati in care te poti adapta noului rol de manager, vei primi instrumente de lucru cu oamenii si tehnici de motivare a echipei pentru a obtine rezultatele dorite.
Detalii

Brightboss® - Coaching pentru manageri

 

Modulul Coaching pentru manageri al programului de leadership Brightboss® este destinat managerilor care isi doresc sa contribuie la dezvoltarea fiecarui membru al echipei sale si sa ii sustina in atingerea obiectivelor propuse pentru a atinge performante cat mai mari. In timpul trainingului vei identifica principii fundamentale ale coachingului, tehnici NLP orientate catre rezultat, vei afla ce presupune acordarea unui feedback eficient si ce intrebari poti pune pentru a-ti orienta echipa catre gasirea solutiilor potrivite.

Detalii

Brightmove - Curs de marketing si strategie

 
Programul Brightmove este un curs de marketing in cadrul caruia va veti antrena sa utilizati tehnici de promovare si sa creati strategii de marketing pentru a creste valoarea brandului pe care il reprezentati si pentru a imbunatati performantele companiei ...
Detalii

Abilitati de vanzare

Telesales & support - Tehnici de vanzare si consiliere prin telefon

 

Acest program de training cu tema vanzarilor si consilierii prin telefon se desfasoara sub forma unei simulari pe parcursul careia vei parcurge exercitii de comunicare si persuasiune, role-playuri si vei primi instrumente pentru a-ti imbunatati rata de conversie si feedbackul primit ca urmare a interactiunilor telefonice.

Detalii

Brightsale - Tehnici de vanzare si comunicare cu clientii B2B

 

Brightsale® este un curs de vanzari B2B in care te vei antrena pentru a-ti imbunatati abilitatile personale de vanzare si comunicare cu clientii. In acelasi timp, vei primi un set de tehnici practice pentru a structura mai bine procesul tau de vanzare, imbunatatind in mod concret anumiti indicatori de performanta.

Detalii

Brightsale - Tehnici de vanzare consultativa B2C

 

Cursul de vanzare consultativa B2C se adreseaza echipelor de vanzari care ofera produse si servicii adresate clientului final, primesc clientii in magazin/showroom/clinica, ori au contact cu acestia pentru a le oferi indrumari in hypermarketuri, la evenimente, targuri ori expozitii. La training vei lua parte la o simulare pe parcusul careia te vei confrunta cu situatii si tipologii de clienti variate.

Detalii

Customer Care - Fidelizarea clientilor prin relationare si comunicare eficienta

 
Programul de training are ca scop antrenarea abilitatilor de relationare si comunicare. Acesta se adreseaza persoanelor care ofera suport, primesc clientii in showroom, interactioneaza cu acestia telefonic sau pe alte canale de comunicare, avand ca misiune principala dezvoltarea relatiilor comerciale si fidelizarea clientilor.
Detalii

Brightlink® - Arta negocierii si comunicarii

 

De multe ori in viata nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi. Brightlink® este o simulare de negociere pe parcursul careia vei constientiza care sunt punctele tale forte intr-o negociere si zonele care necesita imbunatatiri. Totodata, vei invata sa aplici practic un set de instrumente de persuasiune si comunicare in negocierile la care iei parte, zilnic, la job.

Detalii

Training MS Office

Business Microsoft Excel - Lucreaza eficient cu baze de date, tabele si rapoarte

 

Trainingul de Microsoft Excel este un antrenament practic in urma caruia participantii invata sa utilizeze Excel in mediul de business pentru a economisi timp. Trainerul nostru, certificat Microsoft, va ajuta fiecare participant sa utilizeze functionalitatile Excel in propriul domeniu de activitate, oferind "tips & tricks" si modalitati de automatizare a anumitor activitati.

Detalii

Business Microsoft Excel cu VBA - Automatizarea proceselor de business cu Visual Basic for Applications (VBA) in Excel

 

Trainingul de Microsoft Excel cu VBA este un antrenament practic in urma caruia participantii invata sa utilizeze Excel in mediul de business pentru eficientizarea proceselor de lucru. Trainerul nostru, certificat Microsoft, va ajuta fiecare participant sa utilizeze functionalitatile Excel si VBA in propriul domeniu de activitate, oferind "tips & tricks" si modalitati de automatizare a anumitor activitati.

Detalii

Training Microsoft PowerPoint - Sustinerea unei prezentari de impact

 

Pe parcursul trainingului interactiv de MS PowerPoint veti primi instrumentele si tehnicile necesare pentru a realiza o prezentare de impact. Prin exercitii si simulari practice veti invata sa lucrati cu cele mai importante functionalitati de care dispune acest soft.

Detalii

Training Microsoft Word - Editarea profesionala a documentelor ce contin text

 

Cursul de MS Word va invata sa editati si administrati documente ce contin atat texte de dimensiuni reduse (articole, scrisori, cereri, documente comerciale), cat si texte ample (manuale de utilizare, carti, lucrari de specialitate). Participand veti reusi sa ajungeti la rezultatele dorite.

Detalii

Training Microsoft Project - Optimizarea proiectelor si gestionarea eficienta a acestora

 

Cursul de MS Project este un training interactiv, pe parcursul caruia veti invata cum puteti administra un proiect astfel incat sa eficientizati procesele de lucru si sa optimizati alocarea resurselor folosind programul MS Project. Pe parcursul trainingului veti aplica practic conceptele discutate pentru a intelege modul in care acestea pot fi implementate practic in organizatia dumneavoastra.

Detalii

Training Microsoft Access - Eficientizarea lucrului cu baze de date

 

La acest training de MS Access veti invata sa creati si sa administrati bazele de date astfel incat sa puteti personaliza diferite tipuri de cautari, filtrari si operatiuni conform specificului proceselor dumneavoastra de lucru. 

Detalii

Eficienta personala

Brightplan - Managementul timpului si organizare

 

Oamenii care nu au niciodata timp fac cele mai putine lucruri. Serviciu, familie, prieteni, proiecte, termene limita si multe activitati pe care dorim sa le facem, dar cu toate astea o zi are numai 24 de ore. Participa la training pentru a te antrena sa aplici in viata ta un set de tehnici ce vor avea un impact pozitiv asupra productivitatii si echilibrului personal.

Detalii

Brightlife - Managementul stresului si inteligenta emotionala

 

Brightlife este un training open de inteligenta emotionala si managementul stresului la care veti descoperi ingredientele unei vieti echilibrate. Participand la acest curs practic, veti intelege elementele care stau la baza anumitor reactii, obiceiuri si sentimente...

Detalii

Brightlink® - Improvizatie si Gandire Creativa

 

Traim intr-o lume in care siguranta si predictibilitatea pe termen lung incep sa nu mai fie regasite in niciun domeniu de activitate. In acest context, adaptabilitatea la nivel personal si profesional, flexibilitatea, creativitatea, devin abilitati cheie pentru obtinerea performantei. Te invitam sa descoperi arta improvizatiei in cadrul unui antrenament practic si interactiv ce te va ajuta sa iti dezvolti aceste abilitati in vederea obtinerii unor rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Detalii

JobPerformance - Be a SMART Assistant Manager & Back Office

 
Afla cum poti fi eficient in pozitiile de Assistant Manager si Back Office!
Devino un om de baza pentru intreaga companie!
Detalii

Abilitati de comunicare

Brightspeech - Vorbitul in public si prezentari de succes - Public speaking training

 

Brightspeech este un curs practic de public speaking in cadrul caruia vei identifica modul de realizare a unor prezentari de succes si a unor discursuri care sa rezoneze cu publicul tau tinta. Vei exersa vorbitul in public si vei descoperi instrumente ...

Detalii