Echipa Brightway®

Ionuț Băiceanu

Senior Trainer & Consultant

01.

Profil

Ionut are un background unic, care imbina pregatirea cu proiectarea de solutii IT si sisteme de aparare a securitatii cibernetice. Si-a construit cariera in organizatii precum CISCO, Vodafone, Telekom, iar in prezent este arhitect de solutii de securitate la Centrul de aparare cibernetica al Rabobank din Olanda. 

Folosindu-se de experienta sa de afaceri si de cunostintele sale extinse in sectoarele IT si de securitate, el ofera participantilor o experienta de invatare deosebita, oferind instrumente tehnice complexe intr-o maniera usor de inteles si practica. Participantii obtin din sesiunile sale de formare actiuni si strategii concrete pe care le pot aplica in activitatea lor zilnica.

02.

Studii si specializari

Licenta si master in informatica la Universitatea Politehnica din Bucuresti

IAC Global Industrial Cyber Security Professional (GICSP)

Certified Information Systems Security Professional (CISSP)

Certified Cloud Security Professional (CCSP)

ITIL Expert v3

SABSA Chartered Security Architect - Foundation Certificate (SCF)

CCSK - Certificate of Cloud Security Knowledge

CCNP Routing and Switching

CCNP Datacenter

CCDA

PMP (Project Management Professional).

 

03.

Experienta 

  • Inca din primii ani de educatie, Ionut a fost un elev de performanta, fiind premiat la concursurile internationale de matematica, fizica si informatica universitare.  Ionut si-a inceput cariera ca instructor CISCO, iar apoi a trecut in sectorul comercial ca Business Development Manager pentru produse tehnice in cadrul Vodafone. A continuat ca manager de produs si manager de pre-vanzare in Vodafone si CISCO si a invatat cum sa lege solutiile tehnice de nevoile de afaceri ale unei organizatii. Acesta este unul dintre motivele pentru care are rezultate deosebite in calitate de formator si consultant - intelege cum sa traduca limbajul tehnic in limbaj de afaceri si sa se concentreze pe implementare.

  • In ultimii 4 ani s-a specializat in domeniul securitatii cibernetice si a avut acces la cele mai recente inovatii si instrumente din acest domeniu. Ionut a livrat mai mult de 10.000 de ore de training si consultanta atat pentru organizatii corporative, cat si pentru IMM-uri. Rolul sau in echipa Brightway este de a proiecta si facilita programe de training si consultanta precum securitatea cibernetica, managementul proiectelor in organizatiile IT si alte subiecte legate de IT. Este o minte sclipitoare care poate aduce valoare adaugata oricarui tip de organizatie.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Ionuț Băiceanu