Echipa Brightway®

Ionut Dinu

Senior Facilitator

01.

Profil

Ionut are o experienta de 20 de ani in lucrul cu oamenii, din perspectiva de reporter, om de vanzari, manager, recruiter, trainer si coach.

Stie cum sa ii faca pe ceilalti sa se simta confortabil alaturi de el prin simtul umorului, empatie si caldura, sa lucreze cu echipe, sa ghideze oameni sau ii asculte reprezinta punctul lui forte.

Ionut este pasionat de fitness si gatit.

02.

Studii

Facultatea de Management Administratie Publica (ASE Bucuresti)
Master – Management Financiar Bancar si Bursier (Universitatea Nicolae Titulescu)
MBA – General Management (Universitatea Bucuresti)
Certificare Oxford Fintech Programme
Certificare Coaching Transformational
03.

Experienta 

  • Ionut are o experienta de peste 15 ani in industria financiar – bancara in departamentele de vanzari unde a construit si coordonat echipe regionale de pana la 150 de persoane, cu cresteri semnificative a rezultatelor.

  • In echipele pe care le-a coordonat, Ionut a gestionat procese de recrutare end-to-end pentru pozitii de sales, team leaderi si middle management. In proiectele pe care le-a coordonat a imbunatatit retentia resursei umane cu pana la 40%.

  • A fost implicat in programe de Talent Management si a gestionat si livrat traininguri de vanzari, produse si induction.

  • Pentru o perioada de aproape 2 ani a activat in zona de challenging behaviours in diverse proiecte in Marea Britanie interactionand cu numeroase persoane cu dizabilitati severe de invatare. In aceasta perioada a invatat sa aplice tehnici de terapie precum NVR sau CBT

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Ionut Dinu