Leadership strategic - ONLINE

01.

Despre Training

✓ Rămânem în siguranță și încetinim răspândirea virusului!
✓ Trainingul se desfășoară prin Cisco Webex în sesiuni de câte 5 ore și 30 de minute, în perioadele de 27-28 Septembrie și 04-05 Octombrie (interval 13:00-18:30).
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv prin învățare experiențială. Chiar și în vremuri mai dificile, energia pozitivă și simțul umorului fac totul mai ușor de gestionat.

În ce constă programul de Leadership Strategic?

Se desfășoară sub forma unui antrenament practic online de tip simulare, în care participanții lucrează în echipe de 2-3 persoane și pentru a construi un plan de Leadership Strategic - inspirațional, scalabil, auto-funcțional, menit să rezolve cât mai multe din provocările concrete de conducere a echipelor cu care se confruntă participanții.

Pe măsură ce participanții proiectează și testează strategii utilizând modele din psihologia comportamentală, vor descoperi contextele în care oamenii devin motivați, nivelul ridicat de performanță devine o obișnuință și adaptarea la schimbările rapide ale mediului de business un proces continuu.

Trainingul de Leadership Strategic se adresează directorilor executivi, antreprenorilor, managerilor de departamente cu rol strategic în organizație, oricărui lider care vrea să implementeze sisteme de lucru inspiraționale, cu un grad mare de auto-funcționalitate.

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării?

   ✓  Construiești un sistem de leadership pentru a rezolva provocări concrete de conducere din propriile organizații.

   ✓  Antrenezi abilități cheie necesare în rolul de lider, primesc know-how, instrumente de lucru și analizează modele
de leadership aplicate în organizații de succes la nivel internațional.

   ✓  Decizii profitabile adoptate pe baza planului construit în training.

   ✓  Optimizezi anumite procese prin adaptarea acestora la contextul actual și antrenarea abilităților personale de adaptare la schimbare.

   ✓  Va crește performanței prin antrenarea de noi competențe pentru administrarea resurselor umane și materiale în contextul actual.

   ✓  Perspective noi de rezolvare a problemelor din experiența colegilor.

   ✓  Claritate prin crearea unei strategii de dezvoltare a departamentului/organizației care ține cont de incertitudine și evoluția domeniului tău.

03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer - Lucian Arghire

Cu mai bine de 20 de ani de experiență în susținerea programelor educaționale pentru mediul de afaceri, Lucian a coordonat numeroase proiecte de formare în domeniile financiar, marketing, vânzări, antreprenoriat.

Cu un simț practic deosebit, Lucian are abilitatea de a adapta modelele academice la realitățile și nevoile companiilor, bazându-se pe experiența sa în poziții de top management.

A participat în calitate de Expert Local în cadrul programelor de consultanță strategică ale Uniunii Europene în perioada de pre-aderare a Romaniei (2000-2004) și a coordonat în cadrul echipei Brightway peste 50 de proiecte de consultanță pentru optimizarea proceselor de business la nivel național și internațional.

 

Investiție

Investiția este de 450 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele decizii adoptate. 

* Taxa include:
✓ Caietul de lucru în format electronic.
✓ Asistență 3 luni după finalizarea trainingului (e-mail/telefonic/întâlniri online).
✓ Teme de implementare săptămânale pe e-mail în timpul celor 3 luni de asistență.

Desfășurare

Trainingul se desfășoară ONLINE, în perioada 17-18 & 21-22 Martie 2022, orele 13:00 - 18:30, prin intermediul platformei Cisco Webex.
 
05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Leadership strategic - ONLINE