Intampina colegii cu cel mai frumos mesaj de bun venit in echipa!

Intampina colegii cu cel mai frumos mesaj de bun venit in echipa!

O atmosfera pozitiva la locul de munca reprezinta una dintre conditiile absolut obligatorii pentru desfasurarea activitatii acesteia in parametrii optimi, dar si pentru atingerea performantelor setate de catre conducere, fie ca ne referim la proiectii pe termen scurt, mediu sau lung. De altfel, productivitatea va avea de suferit, iar animozitatile pot ajunge chiar sa pericliteze profitul business-ului, in lipsa unei armonii la toate nivelurile, de la manageri la cei mai noi angajati.

Vorbind despre acestia din urma, in articolul de fata ti-am pregatit unele dintre cele mai inspirate mesaje de bun venit in echipa. Sosirea unui nou membru in departament sau chiar mai sus pe scara ierarhica, in structurile de decizie, reprezinta un moment important pentru companie si ar trebui dublat de integrarea respectivului coleg in organigrama, atat din punct de vedere profesional, cat si personal. Daca prima parte se face prin proceduri specifice, de tipul training-urilor sau perioadelor de proba, cea de-a doua este mai sensibila.

Tinand cont de impactul pe care un astfel de "implant" il poate avea pentru eficacitatea si evolutia grupului, o noua sosire in firma poate fi comparata cu un transfer-vedeta din fotbal, evident pastrand proportiile. Prin urmare, prezentarea noului jucator in fata unui stadion arhiplin va fi, in mod logic, inlocuita cu un e-mail sau un discurs din partea unui coleg, in fata auditoriului virtual sau real, spre exemplu in sala de sedinte.

Pe langa caracterul protocolar al evenimentului, este foarte important ca mesajul de bun venit in echipa sa fie unul ferm, care sa sublinieze atat valorile companiei si angajatilor sai, cat si calitatile noului sosit. Asadar, iata cateva dintre sugestiile noastre:

Mesaj de bun venit in echipa. "O echipa este o familie de prieteni. Bine ai venit in familia noastra, suntem foarte bucurosi ca esti aici! E un restart, o sansa de a face lucruri frumoase aici, poate chiar memorabile. Bine ai venit la bord!"

"V-ati detasat clar dintre candidatii care au aplicat pentru post, iar alegerea dumneavoastra a fost o misiune usoara pentru noi. Credem cu tarie ca abilitatile si cunostintele dumneavoastra ne vor ajuta sa atingem ceea ce ne propunem. Speram sa facem niste lucruri uimitoare aici!"

Mesaj de bun venit in echipa. "Suntem incantati ca am reusit o asemenea "achizite" de rasunet, atat pe plan profesional, cat si personal! Bun venit si la cat mai multe succese impreuna!"

"Sa te avem in companie inseamna foarte mult pentru noi. Speram ca vei folosi cat mai bine abilitatile si cunostintele tale si vom realiza ceva stralucitor impreuna"

Mesaj de bun venit in echipa. "Sunteti o completare geniala a echipei noastre. Simtiti-va ca acasa!"

"Esti tanar(a), plin(a) de elan, exact ceea ce ii trebuia companiei noastre. Abia asteptam sa incepem sa lucram cu tine! Bine ai venit la compania noastra!"

Prin urmare, nu este deloc dificil sa faci un nou angajat sa se simta in largul sau chiar din prima zi de munca in companie si sa contribui, astfel, la (re)instaurarea unei atmosfere deopotriva cordiala si productiva. Mult succes... impreuna

Articole similare

Taibi Kahler, fondatorul PCM®

Află povestea Dr. Taibi Kahler într-un articol bine ducumentat și descoperă cum a ajuns să creeze metodologia PCM® și să colaboreze cu NASA.

Afla mai multe
Cultura chinezească, cultura englezească.... cultura organizațională

Cultura organizațională are la bază valorile oamenilor, totalizează acele lucruri despre care poți spune "la noi așa se face". Află cum poate să te ajute să obții performanță!

Afla mai multe
Vânzătorul ascuns și vânzarea inspirațională

Până nu demult vânzarea era un proces foarte bine articulat, în care funcția de agent de vânzări era destul de controversată. Cum stau lucrurile în ziua de azi? 

Afla mai multe
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Intampina colegii cu cel mai frumos mesaj de bun venit in echipa!