Echipa Brightway®

Mihai Arghire

Partner & Senior Consultant

01.

Profil

Avand capacitatea de a surprinde esenta problemelor, Mihai pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediata in organizatiile participantilor.

Prin metode creative de lucru, el transforma training-urile si programele de coaching pe care le implementeaza intr-o adevarata provocare de a depasi barierele personale.

Mihai aduce un plus de valoare programelor sustinute imbinand istoricul si experientele sale de business in pozitiile de angajat, manager de echipa, antreprenor si consultant, cu o cunoastere foarte buna a economiei locale, care il ajuta sa ofere solutii concrete problemelor pe care le au participantii.

02.

Studii si specializari

Facultatea de Finante, Banci, Asigurari si Burse de Valori (ASE Bucuresti)

Master - Finante si piete de capital (ASE Bucuresti)

Certificare Points of You® coaching tools

Certificare Process Communication Model® 

03.

Experienta

  • Mihai si-a inceput cariera in domeniul vanzarilor, activand in diverse industrii: asigurari, publicitate, IT, sport & fashion.

  • Are o experienta complexa in managementul procesului de vanzare, in principalele forme de existenta ale acestuia: business to business, retail, catre International Key Accounts, prin canale de distributie, online.

  • A coordonat departamente de vanzari, marketing & comunicare, dar si companii in etapele start-up si scale-up, in cadrul carora s-a remarcat prin obtinerea de performante deosebite.

  • In pozitia de consultant/trainer are peste 10.000 de ore de training livrate si peste 30 de proiecte pentru optimizarea proceselor de business finalizate cu succes.

  • Este specializat in crearea design-ului programelor de training folosind simulari de business si metode de invatare experientiala pe urmatoarele teme: vanzari, negociere, leadership, comunicare, lucru in echipa.

  • In echipa Brightway® gestioneaza programe complexe si asigura implementarea solutiilor care ofera cele mai bune rezultate pentru clienti.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Mihai Arghire