O nouă certificare Lean Six Sigma în echipa Brightway®

Discuta cu un consultant

Dorim să o felicităm pe colega noastră Diana Basoc pentru cea mai recentă certificare pe care a obținut-o, Lean Six Sigma Green Belt!

Într-un mediu de business plin de schimbări și provocări, este foarte important să utilizăm instrumente care ne ajută să ne adaptăm contextului actual și să generăm plus valoare pentru partenerii noștri. Lean Six Sigma are ca scop eficientizarea proceselor, reducerea erorilor și timpilor neproductivi.

“Metodologia Lean Six Sigma presupune cinci pași esențiali pentru atingerea unui obiectiv: definirea problemei, măsurarea proceselor, identificarea și analiza cauzelor problemei, îmbunătățirea fluxurilor care nu sunt eficiente și implementarea unui plan de control.

În timpul certificării Lean Six Sigma Green Belt, am experimentat toți acești pași și am aplicat metodologia pe studii de caz concrete. Cred că o organizație poate să-și optimizeze modul de lucru folosind această metodologie și abia aștept să integrez ceea ce am învățat în programele de training și consultanță pe care le susținem.”

Diana Basoc,

Senior Trainer @ Brightway®

Articole similare

Taibi Kahler, fondatorul PCM®

Află povestea Dr. Taibi Kahler într-un articol bine ducumentat și descoperă cum a ajuns să creeze metodologia PCM® și să colaboreze cu NASA.

Afla mai multe
Cultura chinezească, cultura englezească.... cultura organizațională

Cultura organizațională are la bază valorile oamenilor, totalizează acele lucruri despre care poți spune "la noi așa se face". Află cum poate să te ajute să obții performanță!

Afla mai multe
Vânzătorul ascuns și vânzarea inspirațională

Până nu demult vânzarea era un proces foarte bine articulat, în care funcția de agent de vânzări era destul de controversată. Cum stau lucrurile în ziua de azi? 

Afla mai multe
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. O nouă certificare Lean Six Sigma în echipa Brightway®