Vizualizeaza aparitiile media ale consultantilor nostri

 
Despre managementul timpului, Realitatea TV, 1 iulie
Mihai Arghire a fost invitatul lui Dorin Chiotea la o discuție foarte interesanta despre echilibrul dintre serviciu si viata personala, in matinalul Realitatea TV. Mai multe pe Aparitie Realitatea TV

The Game of Thrones şi… inteligența emoțională, ManagerExpress.ro, Diana Arghire, 1 Iulie 
Pentru a înțelege mai bine despre ce vorbim atunci când spunem „inteligență emoțională” vă invit să luăm ca exemplu un tânăr manager… Să îi spunem simplu, Jon. Ca lucrurile să devină puțin mai interesante, propun să îi spunem chiar Jon… Snow. Mai multe pe Managerexpress.ro

Învață să îți gestionezi emoțiile când negociezi, Cariere Online,  Mihai Arghire, 29 Iunie

Ne place să credem că suntem raționali dar, în realitate, deciziile de cele mai multe ori în viață le luăm emoțional. Spre exemplu, atunci când prezint o propunere, pot avea cele mai bune argumente, dar dacă interlocutorul meu primește un sfat de la cel mai bun prieten să opteze pentru altă variantă, s-ar putea ca ... Mai multe pe Cariere Online.

Angajați buni și mai puțin buni. Cum te comporți cu fiecare, Economiczoom.ro, Mihai Arghire, 2 Iunie
Pentru un lider este extrem de important să aibă în interiorul echipei o masă critică de persoane care fac performanţă, gândesc pozitiv şi cred în viziunea sa. Practica dovedeşte de multe ori că ... Mai multe pe Economiczoom.ro.

Cum aleg un business coach potrivit pentru mine, ManagerExpress.ro, Diana Arghire, 1 Iunie
Ca să evit o definiție ca la „școală”, aș putea spune despre coaching că este un proces de dezvoltare, de învățare, un drum plin de revelații și de uimire, o călătorie care ... Mai multe pe ManagerExpress.ro.

Tabloul de bord al deciziilor strategice, ManagerExpress.ro, Ioana Predescu, 8 Aprilie 
Ca prim impuls, aș fi tentată să spun că la nivel de middle management nu se iau decizii strategice. Dar oare chiar nu se iau? Oare tot middle managementul ... Mai multe pe ManagerExpress.ro.

Every market has its specifics and each company is unique, Adhugger.net, Mihai Arghire,  31 Martie
First, every market has it’s specificities and each company is unique, so we don’t have a standard recipe. We make an analysis to find out ... Mai multe pe Adhugger.net.

Cum sa iti gestionezi timpul ca un profesionist lucrand pe cont propriu, Blogdeantreprenor.ro, Mihai Arghire, 27 Martie 
Lucrul pe cont propriu este visul majorității angajaților și, pe bună dreptate, aduce o serie de avantaje extrem de atractive: programul flexibil, lipsa unui șef care să pună presiune pe tine, posibilitatea de a-ți pune în practică ideile și strategiile de business fără nicio constrângere. Tranziția de la angajat la freelancer sau antreprenor ... Mai multe pe Blogdeantreprenor.ro

Am evoluat sau am ramas aceiasi, Cariere Online, Mihai Arghire, 26 Martie 
Cred că motivaţia prin frică şi exercitarea prin forţă a autorităţii formale de tip şef-subordonat este pe cale de dispariţie, deşi încă o regăsim destul de mult în organizaţii. În ţările dezvoltate ... Mai multe pe Cariere Online.

Piata de training in continua crestere in 2015, Wall-street.ro, Lucian Arghire, 25 Martie 
Companiile isi vor trimite in continuare angajatii la programe de training, de care de altfel sunt tot mai interesate in ultimii ani. Printre cele mai solicitate servicii raman si in 2015 ... Mai multe pe Wall-Street.ro.

Un lider adevarat nu cucereste doar minti ci si inimi, Cariere Online, Mihai Arghire, 26 Februarie
Odată ce ajungem manageri într-o companie, stilul de leadership şi modul în care reuşim să-i determinăm pe colegii din echipa noastră să identifice cele mai bune soluţii pentru a-şi atinge obiectivele, devine o preocupare stringentă. Acest lucru se întâmplă ... Mai multe pe Cariere Online.

Un nou segment de piata, tineri antreprenori dispusi sa “cumpere” experienta, Smark.ro, Lucian Arghire, 4 Februarie 
In ultimul an in Romania am inregistrat aparitia unui nou segment de piata, respectiv distribuitorii marilor companii. Ce isi doresc acesti mari “operatori” atunci cand apeleaza la programe de training? ... Mai multe pe Smark.ro.

Misiune ascensiune, Revista BIZ, Mihai Arghire, 10 Decembrie
Noi preconizam ca piata de training va inregistra o crestere usoara in 2015 si vor avea succes programele care includ o componenta semnificativa de implementare. Este vorba si despre programele care au ca scop... Mai multe pe Revista Biz.

Negocierea ca un joc de sah, Business24.ro, Mihai Arghire, 8 Noiembrie
Cel mai mult putem invata de la negociatorii din jurul nostru si pentru a face acest lucru este important sa incepem sa constientizam momentele de negociere si motivele pentru care... Mai multe pe Business24.ro.

Managerii romani nu au alta alternativa decat sa fie deschisi, Smark.ro, Mihai Arghire, 6 Noiembrie
Intr-o piata cu doar 25 de ani de capitalism, aflata la limita de jos a puterii de cumparare in clasamentele europene, managerii romani... Mai multe pe Smark.ro.

Companiile din agrobusiness au printre cele mai mari bugete pentru training, Zf.ro, Mihai Arghire, 3 Noiembrie
În urmă cu cinci-şapte ani, singurele companii din agrobusiness care îşi implicau angajaţii în programe de training erau multinaţionalele. Pe atunci, salariaţii vizaţi erau cei din biroul central, însă, în prezent... Mai multe pe Zf.ro.

Cum transformi un start up intr-o afacere de succes, Capital.ro, Mihai Arghire, 20 Octombire
Din ce in ce mai multi tineri se gandesc sa-si deschida un mic business, sperand ca in acest fel vor face bani fara sa munceasca la patron si fara sa aiba un program fix. Exista cateva lucruri pe care... Mai multe pe Capital.ro.

Leadership in oglinda: imagini, reflexii si pareri, Economiczoom.ro, Mihai Arghire, 8 Septembrie 
Daca vii dimineata tarziu la serviciu esti un exemplu negativ pentu echipa. Daca esti punctual, ai venit sa-ti spionezi subalternii la sosire. Daca te intereseaza munca colegilor, esti... Mai multe pe Economiczoom.ro.

Cum pacalesti timpul daca nu ai o bagheta magica, Dailybusiness.ro, Mihai Arghire, 8 Septembrie 
Corporatisti sau nu, cu totii ne dorim din cand in cand sa avem o bagheta magica. Ea ne-ar ajuta sa jonglam cu timpul nostru, astfel incat sa... Mai multe pe Dailybusiness.ro.

Cum poti aduce cresterea in compania ta?, Manager.ro, Mihai Arghire, 5 Septembrie
Un drumet, plimbandu-se prin padure, a intalnit un padurar care taia cu indarjire un copac. Drumetul se apropie sa vada de ce padurarul este atat de grabit in munca sa si apoi il intreaba: ... Mai multe pe Manager.ro.

Training-ul și coaching-ul în afaceri în ultimii ani, Radio Lynx, Mihai Arghire, 8 August
In cadrul emisiunii Jurnal de Leadership, realizata de Mirabela Stoica, Mihai arghire a dezbatut tema Training-ul & coaching-ul in afaceri in ultimii ani... Mai multe pe Radio Lynx.

Cum obtinem schimbarea dorita, Cariere Online, Mihai Arghire, 8 August 
Cum reusim sa producem o schimbare? In primul rand, nu e usor sa schimbi pe nimeni. Obiceiurile se construiesc in timp si batatoresti atata vreme o cale (indiferent ca ne referim la viata profesionala sau la viata personala), incat... Mai multe pe Cariere Online.

Piata de team building, Wall-street.ro, Mihai Arghire, 5 August 
Companiile investesc cel putin 200 de euro de persoana pentru a-si trimite angajatii la team building. Costul include cazare, masa si prestatia trainerilor. Interesul angajatorilor pentru acest tip de program urmeaza un ritm de crestere usoara in urmatorii ani, iar companiile romanesti sunt... Mai multe pe Wall-street.ro.

Cum s-a modificat piata se training si business coaching, Cariere Online,  Mihai Arghire, 4 August 
Piata de training a ajuns la un apogeu in 2007-2009, cand acesta a devenit un serviciu frecvent accesat, mai ales in multinationale. Daca in perioada de varf, a boomului economic, se alocau destul de usor bugete, odata cu venirea crizei... Mai multe pe Cariere Online.

Piata de training si coaching din Romania se maturizeaza, Business24.ro, Mihai Arghire, 24 Iulie
Companiile au devenit foarte preocupate de rezultate si de modul in care sunt recuperate investitiile in servicii de training si consultanta, reiese dintr-o analiza a Brightway, companie de training si consultanta de business. Raportul studiaza... Mai multe pe Business24.ro.

Business Coaching, Business Story, Lucian Arghire, 23 Iulie
Daca in anii 2000 coaching-ul era o noutate absoluta in Romania, acum vorbim despre o piata extrem de concurentiala, unde succesul va fi dat de... Mai multe pe Business Coaching.

Poveste antreprenoriat, Wall-street.ro, Mihai Arghire, 15 Iulie
Eu am fost foarte pasionat de antreprenoriat, chiar din liceu aveam astfel de vise. Am facut o culegere cu probleme de fizica pentru cei de la gimnaziu pe care am distribuit-o in peste 2.000 de exemplare. Aceia au fost primii mei bani din antreprenoriat. Era un buget considerabil... Mai multe pe Wall-street.ro.

De ce ai nevoie de un consultant, Business24.ro, Mihai Arghire, 5 Iulie
Te-ai gandit vreodata cat de important e rolul pe care un consultant il joaca in viata profesionala a oricarui manager? Acesta este, practic, un specialist angajat part-time pentru a se ocupa de... Mai multe pe Business24.ro.

Simulare de business pentru manageri şi antreprenori, Cariere Online, Mihai Arghire, 18 Iunie
Trainingul urmăreşte şi dezvoltă abilitatea de a lua decizii profitabile pe baza informatiilor economice, folosind instrumente de management financiar. Evenimentul se desfăşoară sub forma unei simulari de business iar participanţii... Mai multe pe Cariere Online.