Echipa Traineri Brightway

 
Echipa de traineri Brightway va sta cu drag la dispozitie pentru realizarea de proiecte si parteneriate in domeniile trainingdezvoltare personalaconsultanta in afaceri. Va invitam sa ne cunoasteti.

Lucian Arghire - Managing Partner & Senior Consultant

 
lucian arghire, managing partner brightwayCu un simț practic deosebit, Lucian Arghire are abilitatea de a adapta modelele academice la realitățile și nevoile companiilor. Îmbinând umorul cu interactivitatea, reușește să ofere soluții concrete și aplicabile chiar și celor mai complexe probleme.
Detalii

Mihai Arghire - Partner & Senior Consultant

 

mihai arghire, partner si senior consultant brightwayAvand capacitatea de a surprinde esența problemelor, Mihai Arghire pune accent pe tehnicile care au aplicabilitate imediata in organizatiile participantilor. Prin metode creative de lucru transforma training-urile intr-o adevarata provocare a depasirii barierelor personale.

Detalii

Marius Todeanca - Regional Manager & Trainer

 
marius todeanca, trainer brightwayMarius Todeanca are abilitatea de a transmite intr-un mod practic si usor de inteles normele juridice si strategiile de optimizare a proceselor din cadrul organizatiei. Este un partener de incredere in proiectele Brightway de reorganizare si consultanta pe termen lung.
Detalii

Alexandru Margineanu – Associate Senior Trainer

 

Alexandru Margineanu – Associate Senior Trainer, brightwayCalm, rabdator si prietenos, reuseste sa traduca limbajul tehnic pe intelesul tuturor, indiferent de nivelul de experienta sau gradul de pregatire profesionala. Alexandru este un trainer tehnic atipic, care intelege business-ul si procesele din spatele aplicatiilor software, motiv pentru care trainingurile sale sunt practice si interactive.

Detalii

Diana Arghire - Psiholog & Trainer

 

diana arghire, psiholog si trainer brightwayCreativa si foarte joviala, Diana reuseste intotdeauna sa isi inspire auditoriul si ajuta participantii la programele sale sa-si clarifice viziunea si planul de actiune. Crede cu tarie ca, de cele mai multe ori, raspunsurile si solutiile potrivite le regasim in propria persoana.

Detalii

Catalina Mariuta - Associate Senior Trainer & Coach

 

catalina-mariuta-picCatalina Mariuta are convingerea ca fiecare om isi datoreaza sie insusi sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si atinge potentialul cu care a fost inzestrat. Cu o experienta de antreprenor si trainer de peste 14 ani, Catalina este un facilitator al schimbarii ce acompaniaza companii si persoane sa-si atinga obiectivele de business.

Detalii

Camelia Paduraru - Associate Senior Trainer & Coach

 

camelia-paduraru-senior-trainer-brightwayCamelia Paduraru are o experienta de 8 ani in domeniul Programarii Neuro-Lingvistice (NLP) si este dedicata de 14 ani descoperirii psihologiei excelentei. Expertiza ei actuala include teme precum stabilirea si indeplinirea obiectivelor, gestionarea sanatoasa si eliberarea emotiilor negative, cultivarea emotiilor pozitive, comunicare asertiva, arta invatarii, catalizarea fenomenelor de Breakthrough – ce presupun a trece prin blocaje, traume, provocari personale si organizationale.

Detalii

Bogdan Secara - Associate Senior Trainer & Consultant

 

bogdan-secaraBogdan Secara – Senior Trainer & Consultant – este medic de formatie iar cea mai mare parte a experientei sale profesionale – 18 ani – este in zona de business, consultanta si in special in ramura farmaceutica a industriei.

Detalii

Diana Basoc - Associate Senior Trainer & Consultant

 

diana-basocDiana Basoc – Senior Trainer & Consultant –  are o experienta de peste cinci ani in utilizarea programelor Microsoft Office direct in mediul business. Diana imbina frumos constructia și prelucrarea bazelor de date prin utilizarea Microsoft Excel cu organizarea si dinamismul prezentarilor de impact prin utilizarea Microsoft PowerPoint.

Detalii

Vasilica Ionita - Business Partner

 

diana-basocVasi Ionita are o experienta profesionala de 20 de ani in domeniul financiar si managementul resurselor umane, arii pe care le-a aprofundat de-a lungul carierei in diverse industrii (IT, Big4, e-commerce, productia mobilei). Cu o specializare initiala in gestiunea afacerilor la ASE si o diploma de master DESS la Institut d’Administration des Entreprises (Orleans, Franta) in control de gestiune si management financiar, Vasi a ajuns sa conduca echipe de pana la 200 de angajati, gestionand portofolii cu rulaje lunare de miliarde de dolari.

Detalii

Alexandra Cernian - Associate Senior Trainer & Consultant

 

alexandra-cernianAlexandra Cernian – Senior Trainer & Consultant –  deruleaza programe de formare si consultanta in programe functionale si transformare digitala. Ca trainer de competente functionale, are peste 10 ani de experienta, timp in care a colaborat cu peste 70 de companii nationale si multinationale, pentru care a sustinut peste 500 de sesiuni de training si consultanta.

Detalii