Scurt Istoric Brightway

 
Incepem acest scrurt istoric prin a mentiona ca Brightway este o companie de training si consultanta in afaceri care ofera organizatiilor programe de dezvoltare personala si crestere a performantei. Organizam cursuri foarte practice care se desfasoara sub forma unor simulari interactive, in care participantii creeaza strategii de rezolvare a problemelor cu care se confrunta zilnic la locul de munca.

Fie ca sunt directori intr-o multinationala, antreprenori, coordonatori sau pur si simplu membri ai unei firme sau organizatii, prin intermediul tehnologiei revolutionare brightway, participantii la programele noastre primesc „instrumente" cu ajutorul carora reusesc sa castige: bani, timp si intelepciune in luarea deciziilor. La fel de important este ca trainingurile noastre reusesc sa ofere noi directii de actiune pentru a obtine rezultatele pe care participantii le doresc, ajutandu-i in acelasi timp sa pastreze un echilibru intre valorile in care cred, activitatile profesionale si viata personala.

Compania Brightway a luat nastere in anul 2004 din dorinta de a pune la dispozitia mediului de afaceri romanesc instrumente profesionale de management intr-un mod ingenios si atractiv care sa starneasca interesul atat firmelor mari, cat si IMM-urilor si micilor antreprenori. Suntem de parere ca nimic nu este imposibil si pentru a creste sanatos ca tara, schimbarea atitudinii si cresterea nivelului de performanta trebuie sa se faca simtite la toate nivelurile economiei si vietii sociale.

Urmandu-ne scopul am inceput sa cream programe de training cu diferite specificuri si teme. Am avut succes cu muncitori, vanzatori, achizitori, avocati, studenti, artisti, antreprenori, directori, finantisti, contabili, ingineri, it-isti, traineri, investitori si actionari la diverse companii din diferite domenii de activitate. Succesul ne-a dat incredere si ne-a confirmat ca suntem pe calea cea buna.

Am colaborat cu specialisti din Romania si din strainatate, am ascultat parerile clientilor si am creat forma programelor de training si consultanta actuale. Majoritatea sunt marca inregistrata, dar bineinteles totul este un capitol deschis pe care il completam, imbunatatim si adaptam la nevoile pietei ori de cate ori este necesar. Totusi, intotdeauna cel care te repozitioneaza si iti confirma ideile si visele este gustul realitatii atunci cand pui totul in practica.

Din acest punct de vedere, cu multa munca si cu pasiune, am ajuns sa ne recomandam cu: 
- 14 ani de activitate;
- peste 300 de companii care au ales solutiile Brightway;
- peste 20.000 de participanti ce au urmat programele noastre;
- 80% din clientii noi continua programele noastre datorita rezultatelor de business obtinute.

Cererea ne-a deschis catre extindere si astazi suntem prezenti in Bucuresti, Bacau si Iasi, dar bineinteles prin natura obiectului de activitate acoperim orice zona geografica din Romania si strainatate si ne deplasam in functie de nevoile partenerilor nostri.

Incheiem acest scurt istoric Brightway prin a va invita sa ne cunoastem mai bine prin metodele de comunicare puse la dispozitie prin acest site (BlogCont MembriFormular Contact). 

Va asteptam cu drag la training-urile noastre!