Alexandra Cernian - Associate Senior Trainer & Consultant

 

alexandra-cernian-senior-trainer

Alexandra Cernian – Senior Trainer & Consultant –  deruleaza programe de formare si consultanta in programe functionale si transformare digitala. Ca trainer de competente functionale, are peste 10 ani de experienta, timp in care a colaborat cu peste 70 de companii nationale si multinationale, pentru care a sustinut peste 500 de sesiuni de training si consultanta.

Alexandra este lector universitar la Facultatea de Automatica si Calculatoare din Bucuresti, senior consultant si trainer in digitalizare si expert evaluator in inovatie IT pentru Comisia Europeana. Este doctor in Ingineria Sistemelor, pasionata de inteligenta artificiala si isi doreste sa aduca inovatia si competitivitatea digitala aproape de public si de companiile din Romania. Ca vorbitor, Alexandra si-a castigat deja locul pe scena evenimentelor TEDx, iar timpul liber il dedica echitatiei.

Are experienta in domenii ca: Inteligenta Artificiala, Business Intelligence si Data Mining, a participat ca expert in numeroase proiecte nationale si internationale si a derulat activitati de consultanta in formare si e-Learning in companii ca SIVECO Romania si SOFTWIN. In ultimii 10 ani, a coordonat proiecte de consultanta in transformarea digitala pentru companiile importante din Romania si a facilitat sesiuni de formare si workshopuri digitale / IT in companii nationale si multinationale.