Alexandru Margineanu – Associate Senior Trainer

 

alexandru margineanu, trainer brightwayAlexandru Margineanu are o experienta de 12 ani in pozitia de trainer si este specializat pe urmatoarele teme: project management, metodologia Agile, IT management, Microsoft Office (Excel, Project, Access, PowerPoint, Word, Outlook), Windows si anumite aplicatii specifice de tip CRM sau ERP. Si-a inceput cariera ca project manager la o companie producatoare de software si s-a lansat ulterior ca antreprenor cu un business in domeniul produselor si serviciilor de cosmetica si infrumusetare.

Pasionat de dezvoltarea oamenilor, Alexandru s-a implicat activ in domeniul educational si a dezvoltat programe de training pentru utilizarea în mediul de business a unor noțiuni si instrumente tehnice, atat in companiile romanesti, cat si la nivel international, fiind trainer pentru Europa de Vest in cadrul unei companii multinationale ce ofera servicii integrate de retelistica si data centere.

Calm, rabdator si prietenos, reuseste sa traduca limbajul tehnic pe intelesul tuturor, indiferent de nivelul de experienta sau gradul de pregatire profesionala. Alexandru este un trainer tehnic atipic, care intelege business-ul si procesele din spatele aplicatiilor software, motiv pentru care trainingurile sale sunt practice si interactive.

A sustinut programe de training si consultanta pentru companii ca: Raiffeisen Bank, Ericsson, BASF, Agricover, Bosh, Cameron, Apa Nova, Veolia Group, Prutul, Dalkia, Romexpo, Leroy Merlin, A&D Pharma, Mega Image, UTI, L`Oreal.

In timpul liber, Alexandru calatoreste impreuna cu familia si redescopera bucuriile simple ale vietii alaturi de cele doua fetite gemene Daria si Irina.