Bogdan Secara - Associate Senior Trainer & Consultant

 

bogdan-secara-senior-trainer

Bogdan Secara – Senior Trainer & Consultant – este medic de formatie iar cea mai mare parte a experientei sale profesionale – 18 ani – este in zona de business, consultanta si in special in ramura farmaceutica a industriei. Din cei 18 ani de experienta, in peste 13 ani a condus echipe, atat la nivel regional, cat si national.

Abordarea foarte pragmatic─â a programelor de training pe care le implementeaza are la baza o experienta profesionala foarte vasta pe care a obtinut-o din contactul nemijlocit cu mediul de business in procesul de promovare si vanzare directa, precum si conducand echipe eterogene de pana la 100 de oameni.

Valoarea adaugata a experientei de management la nivel national o reprezinta activitatea sa in cadrul proiectelor la nivelul Europei de Est: coaching si mentoring pentru echipe de middle management, obtinerea calificativului “Proficiency“ pentru GM si desemnarea ca parte a grupului international de High Potential al unei mari companii multinationale.

Expertiza profesionala este completata de certificarea in metodologia Hogan si de absolvirea cursurilor “Fundamentals in Systemic Coaching” – Alain Cardon.