Camelia Paduraru - Associate Senior Trainer & Coach

 

camelia-paduraru-senior-trainer-brightway

Camelia Paduraru are o experienta de 8 ani in domeniul Programarii Neuro-Lingvistice (NLP) si este dedicata de 14 ani descoperirii psihologiei excelentei. Ca fondator Crafting Minds, livreaza programe intensive de certificare in NLP, Time Line Therapy™, Hipnoza si Coaching, dupa modelul de succes al scolii cu care s-a format in SUA, The Tad James Co.

Expertiza ei actuala include teme precum stabilirea si indeplinirea obiectivelor, gestionarea sanatoasa si eliberarea emotiilor negative, cultivarea emotiilor pozitive, comunicare asertiva, arta invatarii, catalizarea fenomenelor de Breakthrough – ce presupun a trece prin blocaje, traume, provocari personale si organizationale.

Pe calea antreprenoriatului a pornit la 22 de ani, drept co-fondator al unei agentii de publicitate, iar la 25 de ani, a infiintat propria firma de training care a evoluat ca o scoala a mintii si o comunitate care gandeste “altfel”. De atunci, Camelia a livrat peste 2000 de ore de training, a certificat 60 de Coach, a catalizat peste 2000 de oameni in evolutia lor, contribuind la cariere upgradate, business-uri dublate, calatorii pe toate continentele si vise implinite. Povestea Crafting Minds se regaseste printre experientele antreprenoriale feminine din volumul “Forta economica a femeilor”, coordonat de Andreea Paul si publicat la Ed. Polirom.

Pragmatica si empatica, are o abordare ampla si trans-disciplinara, construita atat din formarea academica in comunicare si relatii publice, cat si non-academica, atat in Romania, cat si peste hotare, in Turcia, SUA si India.

Pune si primeste energie din prietenii, calatorii, lectura, natura, meditatie, yoga si cafea. Descopera filosofii stravechi si e fascinata de aplicabilitatea lor in viata de zi cu zi.