Catalina Mariuta - Associate Senior Trainer & Coach

 

catalina-mariuta-senior-trainer-brightwayCatalina Mariuta crede ca fiecare om isi datoreaza sie insusi sa faca tot ce ii sta in putere pentru a-si atinge potentialul cu care a fost inzestrat. Cu o experienta de antreprenor si trainer de peste 14 ani, Catalina este un facilitator al schimbarii ce vine in intampinarea companiilor si persoanelor care doresc sa identifice modalitatile prin care isi pot atinge obiectivele.

Este NLP Master Practicioner & Coach si certificata in utilizarea instrumentelor de diagnoza Persolog, fiind specializata in proiectele de comunicare, vanzari si leadership. Experienta in vanzari in domenii ca industria alimentara si curierat, dar si anii petrecuti ca General manager al unei companii, o transforma intr-o resursa valoroasa de exemple concrete si studii de caz reale.

Catalina este coach certificat de Association of Coaching Institutes ICI, IANLP, SNLP si are experienta in sustinerea programelor de business coaching pentru middle si top management.

A sustinut programe de training si consultanta pentru companii ca: Apa Nova, BNP Paribas, Cosmote, Deichmann, Dr Leahu Dental Clinics, Enel, Expur, Franke, Ivatherm, Kruck, Misys, Petrom, Pluriva, Renault, Roche, UPC, Zentiva.

In timpul liber, Catalina este pasionata de gastronomia si cultura franceza, calatorind pentru a descoperi cat mai multe din secretele frantuzesti. Ii place sa priveasca lucrurile in profunzime si sa identifice motivatiile din spatele comportamentelor si tiparelor sociale.