Diana Arghire - Psiholog & Trainer

 

diana arghire, psiholog si trainer brightwayDiana Arghire are o experienta de 5 ani ca psiholog organizational si trainer pe teme ca: inteligenta emotionala, comunicare, medierea conflictelor, managementul stresului, managementul timpului. Si-a terminat studiile in domeniul psihoterapiei si psihologiei clinice in Romania si Franta in cadrul Université de Savoie din Chambéry. Realizand cateva studii pentru identificarea obiceiurilor productive si neproductive ale managerilor romani, Diana a decis sa aplice cunostintele sale in mediul de business si si-a inceput cariera in departamentul de HR al uneia dintre cele mai mari companii de outsourcing la nivel global.

Printre specializarile Dianei se numara sustinerea programelor de business coaching catre middle si top management si a proiectelor de consultanta pentru definirea proceselor de recrutare, planului induction, dezvoltare si a planului de cariera.

Creativa si foarte joviala, Diana reuseste intotdeauna sa isi inspire auditoriul si ajuta participantii la programele sale sa-si clarifice viziunea si planul de actiune. Crede cu tarie ca, de cele mai multe ori, raspunsurile si solutiile potrivite le regasim in propria persoana si, imbinand metode utilizate in psihoterapie cu instrumente de management si business coaching, reuseste sa maximizeze potentialul persoanelor cu care interactioneaza.

In timpul liber Diana face foarte mult sport si se relaxeaza cantand la pian si gatind delicii culinare ale diferitelor bucatarii internationale.