Diana Basoc - Associate Senior Trainer & Consultant

 

diana-basoc-senior-trainer

Diana Basoc – Senior Trainer & Consultant –  are o experienta de peste cinci ani in utilizarea programelor Microsoft Office direct in mediul business. Diana imbina frumos constructia și prelucrarea bazelor de date prin utilizarea Microsoft Excel cu organizarea si dinamismul prezentarilor de impact prin utilizarea Microsoft PowerPoint.

A terminat studiile in domeniul strategiilor si politicilor de marketing in cadrul universitatii Babes-Bolyai, din Cluj-Napoca. Pe parcursul studiilor, s-a implicat constant in proiecte importante de cercetari de piata, utilizand aceleasi instrumente Microsoft Office deopotriva pentru analiza statistica a datelor colectate, cat si pentru prezentarea rezultatelor obtinute.

Cursurile Dianei sunt structurate logic si organizat, cu o gama larga de aplicatii inspirate din practica de business, dar si din experientele profesionale diverse ale cursantilor. Desi specificitatea cursurilor este tehnica, Diana dezvolta un mediu de lucru placut si destins, cu accent pe o comunicare deschisa. Ritmul cursurilor este antrenant si provocator, cursantii fiind implicati activ, motivati si rasplatiti. La final, aplicabilitatea informatiilor dobandite este imediata.

Diana apreciaza sincer fiecare interactiune din cadrul cursurilor si isi doreste sa aduca un plus de valoare profesionala tuturor cursantilor.