Lucian Arghire - Managing Partner & Senior Consultant

 

lucian arghire, managing partner brightwayLucian Arghire are mai bine de 20 de ani de experienta in sustinerea de programe educationale de business. Si-a inceput cariera cu pozitia de inginer electronist si a intrat ulterior in lumea antreprenoriatului, infiintandu-si propriul business in anii ’90, la scurt timp dupa Revolutie. De-a lungul timpului, a ocupat pozitii de top management in companii din industrii ca IT&C, telecom, distributie de consumabile si papetarie.

Lucian are experienta in analiza si proiectarea proceselor de business pentru cresterea performantei unei companii, dovada stau cele peste 50 de proiecte de consultanta finalizate cu succes la nivel national si international. Este autor si dezvoltator de produse de training specializate, fiind printre primii traineri care au introdus conceptul de simulare de business in Romania prin programele adresate middle si top managerilor:  Brightboss – Leadership & Motivare si Brightbiz - Finance4NonFinance.

Cu un simt practic deosebit, Lucian Arghire are abilitatea de a adapta modelele academice la realitatile si nevoile companiilor. Imbinand umorul cu interactivitatea, reuseste sa ofere solutii concrete si aplicabile chiar si celor mai complexe probleme.

A sustinut programe de training si consultanta pentru companii ca Alfredo Foods, Agricola International, Bancpost, Bachmann, Continental Hotels, Delphi, GSK, Holcim, ING Asigurari, Karcher, Lindab, OMV, Prutul, Porsche Romania, Raraul, Remedia, Romcarbon, Tenaris Silcotub, Sika, Velux, Vrancart. 

In timpul liber, Lucian exploreaza diferite colturi ale lumii si isi incanta apropiatii si publicul cu piese originale compuse la chitara. Este pasionat de muzica folk&rock, cea mai recenta realizare este locul al II-lea la Festivalul Om Bun din 2013.