Marius Todeanca - Regional Manager & Trainer

 

marius todeanca, trainer brightwayMarius Todeanca are o experienta de 5 ani in domeniul educatiei de business si sustine programe de training pe urmatoarele teme: managementul timpului, comunicare, negociere, vanzari, public speaking. La baza avocat specializat in dreptul comercial, Marius a pasit pe drumul antreprenoriatului deschizandu-si o companie de publicitate si organizare de evenimente. Dupa ce a participat la diverse programe de dezvoltare manageriala, majoritatea concepute pentru tarile occidentale, a adaptat la specificul pietei romanesti instrumentele de management primite si le-a aplicat cu succes in propria companie. Dorind sa impartaseasca strategiile care au functionat pentru propria afacere si cu alti manageri, s-a alaturat echipei Brightway.

Marius sustine programe de training si consultanta pentru lansarea startup-urilor si incurajeaza prin proiectele pe care le coordoneaza dezvoltarea tinerilor antreprenori.

Pragmatic, bine ancorat in realitatea de business si cu un simt al umorului care adauga culoare trainingurilor sale, Marius reuseste sa determine participantii nu doar sa zambeasca ori sa il aprobe, ci si sa puna conceptele discutate in practica, in companiile din care acestia fac parte.

In timpul liber, Marius porneste cu mountain bike-ul in explorarea peisajelor spectaculoase din mijlocul naturii si se ocupa de micile culturi bio pe care le-a plantat in spatele gradinii.