Vlad Nedelcu - Associate Senior Trainer

 

vlad-nedelcu-senior-trainer-brightwayIn cei peste 20 de ani in care a avut roluri ce au variat de la agent de vanzari, trainer intr-o multinationala sau antreprenor, Vlad Nedelcu a acumulat o experienta ce il face o resursa extrem de valoroasa pentru managerii care isi cauta scopul personal si directia potrivita pentru businessul lor. Este un fin cunoscator al naturii umane si un specialist in programele de comunicare si team building.

Este convins ca fericirea inseamna echilibru, atat de greu de obtinut, mai ales in perioadele de mari transformari. Echilibrul inseamna alegeri, curaj, iubire, acceptare, recunostinta, emotii, de care ar trebui sa fim legati permanent, pentru ca acestea sa devina virtutile fiecarei persoane, indiferent de companie, pozitie ori statut social.

Viziunea după care Vlad se ghidează este că oamenii își vor găsi unicitatea prin centrarea în ei înșiși și explorarea propriului potențial. Având expertiză in gestionarea conflictelor si perioadelor de schimbare organizatională, Vlad reușește să folosească jocurile și simulările de business într-un mod unic, cu puternic impact de conștientizare și clarificare a viziunii personal.

A sustinut programe de training si consultanta pentru companii ca NN (ING) Asigurari, OTP Bank, UniCredit Bank, Romar Medical, ContentSpeed, Vodanet Media, Hippos Advertising, Prime Transaction, Opisnavx.

In timpul liber, Vlad este un tatic pasionat de cea mai mare realizare a sa de pana acum: baietelul sau Stefan. Se bucura de viata calatorind, gatind, ajutandu-i pe cei din jur si traind fiecare moment cu zambetul pe buze.