Teambuilding - Organizare team building Brightway

 
Team Building Image1  Team Building Image8  Teambuilding Image 2  Team Building Image 9
Program Team Building  Program Team Building Picture  Program Team Building Image12

Ce este un team building powered by Brightway?

O plonjare impreuna cu echipa ta intr-o cu totul alta dimensiune, in care spatiul de birou este inlocuit cu verdele crud al naturii si schemele clasice de armonizare ale unei echipe sunt inlocuite cu o experienta unica. Cu o aventura, una de descoperire, a noastra si a celorlalti.

Ne distram si ne jucam, dar este o joaca revelatoare. Invatam prin joc sa lucram impreuna, sa devenim complementari in cadrul unei echipe, sa atingem impreuna un obiectiv. Fara sa realizam, ne antrenam pentru zilele cand va fi nevoie sa functionam perfect ca o echipa, in proiectele importante ale companiei.

Cum ne antrenam pentru performanta de maine?

Combinam jocuri in natura cu activitati indoor, ne relaxam, descoperim, analizam, exploram. Utilizam instrumente de comunicare pentru a creste sinergia echipei, cautam impreuna solutii, toate astea in timp ce ne distram! Pentru detalii specifice despre fiecare program de team building in parte te invitam sa accesezi categoriile de mai jos sau meniul secundar din partea stanga.

Bootcamp Energy - Actiune si super jocuri de echipa bazate pe miscare in aer liber si sport

 

teambuilding brightwayCe este Bootcamp Energy? Este un concept marca Brightway, o tabara de antrenament in sudarea unei echipe bazata pe activitati sportive outdoor. Caci da, o echipa are nevoie de antrenament pentru a invata sa functioneze.

Detalii

Delta Adventure - Explorare, mister si aventura impreuna cu echipa ta in Delta Dunarii

 

organizare teambuilding brightwayCe iti vine in minte cand spui Delta Dunarii? Poate canale de apa misterioase, lacuri, pasari ori liniste in mijlocul naturii. Delta inseamna si aventura! Asa ca, te chemam in aceasta oaza incredibila sa traiesti o poveste de aventura impreuna cu echipa ta.

Detalii

Wind of Change - Managementul schimbarii prin lucru in echipa si repozitionare

 

teambuilding brightwayOrganizatia ta sau piata in care activezi trec printr-o schimbare? Sustine-ti echipa in acest proces printr-un team building cu activitati indoor si outdoor care va facilita alinierea obiectivelor si va imbunatati lucrul in echipa in noile conditii.

Detalii

Team Spirit - Sinergie si comunicare: toti pentru unul si unul pentru toti

 

team building brightway1+1=100, o ecuatie ce poate fi adevarata in cazul echipei tale daca exista sinergie, incredere reciproca si o buna comunicare intre persoane si departamente. Iti propunem o poveste captivanta care va energiza echipa, ajutandu-ti colegii sa lucreze mai bine impreuna.

Detalii

CSR Bonding - Lucru in echipa pentru o cauza nobila

 

team building csr brightwayModul in care valorile companiei sunt constientizate, intelese si asumate constituie un factor esential in dezvoltarea echipei si se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferi. Insufla un set de valori autentice si uneste-ti echipa printr-o actiune unica de responsabilitate sociala.

Detalii

Happy Birthday - Transforma ziua companiei intr-o experienta memorabila

 

team building ziua companieiZiua companiei, lansarea unui nou produs/magazin, finalizarea procesului de rebranding sau orice alt eveniment important pentru companie, sunt repere ce pot oferi incredere, motivare si entuziasm echipei. Transforma-le in experiente memorabile!

Detalii
 
 1 2 Next »