Teambuilding - Organizare team building Brightway

 
Team Building Image1  Team Building Image8  Teambuilding Image 2  Team Building Image 9
Program Team Building  Program Team Building Picture  Program Team Building Image12

Ce este un team building powered by Brightway?

O plonjare impreuna cu echipa ta intr-o cu totul alta dimensiune, in care spatiul de birou este inlocuit cu verdele crud al naturii si schemele clasice de armonizare ale unei echipe sunt inlocuite cu o experienta unica. Cu o aventura, una de descoperire, a noastra si a celorlalti.

Ne distram si ne jucam, dar este o joaca revelatoare. Invatam prin joc sa lucram impreuna, sa devenim complementari in cadrul unei echipe, sa atingem impreuna un obiectiv. Fara sa realizam, ne antrenam pentru zilele cand va fi nevoie sa functionam perfect ca o echipa, in proiectele importante ale companiei.

Cum ne antrenam pentru performanta de maine?

Combinam jocuri in natura cu activitati indoor, ne relaxam, descoperim, analizam, exploram. Utilizam instrumente de comunicare pentru a creste sinergia echipei, cautam impreuna solutii, toate astea in timp ce ne distram! Pentru detalii specifice despre fiecare program de team building in parte te invitam sa accesezi categoriile de mai jos sau meniul secundar din partea stanga.

Indoor Challenge - Obiective de atins impreuna prin jocuri de organizare si comunicare

 

team building indoorOrganizeaza mai bine echipa si imbunatateste modul de comunicare printr-un teambuilding indoor plin de jocuri interactive si experiente inedite ce pot varia de la simulari de business, la ateliere tematice de pictura, creatie, mestesugarit sau degustari profesionale de vin.

Detalii
 
 « Previous 1 2