Bootcamp Energy - Actiune si super jocuri de echipa bazate pe miscare in aer liber si sport

 
bootcam energy, team building brightway

detalii team building
Ce este Bootcamp Energy? Este un concept marca Brightway, o tabara de antrenament in sudarea unei echipe bazata pe activitati sportive outdoor. Caci da, o echipa are nevoie de antrenament pentru a invata sa functioneze.

Dar, hei! Antrenamentul asta e ceva foarte distractiv! Pentru ca presupune… jocuri, deconectare de la probleme și concursuri :) Așa ca, ia-ti echipa si hai intr-un loc pitoresc in care sa elimini tensiunile, sa imbunatatesti comunicarea si sa descoperi modalitati prin care poti lucra mai bine impreuna cu colegii tai. Fa-ti bagajul și hai cu noi!
 

Ce facem la acest team building outdoor bazat pe activitati sportive?

✓ Ne distram pe-afara cu jocuri de echipa ingenioase si filmam distractia asta;
✓ Ne cunoastem colegii, facem miscare/sport si ne energizam;
✓ Utilizam instrumente de comunicare pentru a imbunatati sinergia echipei;
✓ Ne distram, ne distram, ne distram! :) Sa nu uitam ca de asta suntem aici!
✓ Vizionam filmarile si analizam exercitiile la care am participat;
✓ Trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa.

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala

Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway livreaza un raport util pentru a produce o schimbare concreta in organizatie. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali.

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway, te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT. Solicitarile trimise pe site vor primi un raspuns in maxim 24 de ore.
 
Galerie poze