CSR Bonding - Lucru in echipa pentru o cauza nobila

 
teambuilding-csr

detalii team building
Modul in care valorile companiei sunt constientizate, intelese si asumate constituie un factor esential in dezvoltarea echipei si se reflecta in calitatea serviciilor pe care le oferi. Insufla un set de valori autentice si uneste-ti echipa printr-o actiune unica de responsabilitate sociala.

Organizare:
Outdoor & Indoor, durata intre 6 ore - 1 zi la birou, in oras sau in zone din proximitatea orasului.
 
Ce vom face in team building-ul CSR Bonding?
✓ Vom lupta pentru o cauza nobila (protectia mediului, copii fara posibilitati, persoane defavorizate);
✓ Vom constientiza importanta valorilor in dezvoltarea echipei;
✓ Ne vom distra si vom lucra in echipa;
✓ Aflam lucruri pe care nu le stiam despre colegi;
✓ Primim de la traineri instrumente de organizare si comunicare;
✓ Tragem concluzii legate de ceea ce putem imbunatati pentru a creste sinergia;
✓ Ne acordam feedback si tragem concluzii pentru a vedea cum ne-a folosit experienta, ce am castigat si ce putem aplica in viata de zi cu zi la job pentru a obtine rezultate mai bune impreuna;

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala 
Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali;

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT si iti vom raspunde in maxim 24 de ore.