Delta Adventure - Explorare, mister si aventura impreuna cu echipa ta in Delta Dunarii

 
team building delta dunarii

detalii team building
Ce iti vine in minte cand spui Delta Dunarii? Poate canale de apa misterioase, lacuri, pasari ori liniste in mijlocul naturii... Dar Delta inseamna si aventura! Asa ca, te chemam in aceasta oaza incredibila sa traiesti o poveste de aventura impreuna cu echipa ta.

Lasa in urma biroul, sarcinile, problemele si redescopera-te pe tine si colegii tai. Bine ai venit in team buildingul Delta Adventure pe parcursul caruia vei descatusa potentialul echipei tale.
 
Ce vom face in team building-ul Delta Adventure?
✓ Ne vom exersa diverse talente, spre exemplu la sporturi nautice;
✓ Exploram canalele, lacurile Deltei si zonele ei salbatice;
✓ Ne pierdem si ne regasim in… Padurea Letea (exercitiu de orientare & comunicare);
✓ Invatam tehnici esentiale de supravietuire;
✓ Ne rasfatam cu bucate pescaresti cum doar in Delta poti gasi;
✓ Ne jucam ingenios si filmam distractia pentru a invata cum putem lucra mai bine in echipa;
✓ Utilizam instrumente de comunicare pentru a imbunatati sinergia echipei;
✓ Petrecem alaturi de pirati :) si ajungem sa ne cunoastem mai bine colegii;

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala 
Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali.

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway, te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT. Solicitarile trimise pe site vor primi un raspuns in maxim 24 de ore.
 
Galerie poze