Happy Birthday - Transforma ziua companiei intr-o experienta memorabila

 
teambuilding-ziua-companiei

detalii team building
Ziua companiei, lansarea unui nou produs/magazin, finalizarea procesului de rebranding sau orice alt eveniment important pentru companie, sunt repere ce pot oferi incredere, motivare si entuziasm echipei. Transforma-le in experiente memorabile care sa consolideze cultura organizationala si sa transmita un mesaj catre echipa.

Organizare:
Outdoor & Indoor, durata intre 6 ore - 2 zile la munte, intr-o sala de evenimente sau in zone din proximitatea orasului.
 
Ce vom face in team building-ul Happy Birthday?
✓ Vom sarbatori "altfel" evenimentul important pentru companie;
✓ Ne vom distra, vom realiza jocuri de echipa cu o tematica speciala;
✓ Vom afla lucruri noi despre colegi, vom consolida relatiile din cadrul echipei;
✓ Ne vom antrena sa comunicam mai bine;
✓ Vom participa la momente educationale sustinute de traineri;
✓ Vom crea o amintire care sa ramana peste ani in companie;
✓ Vom trage concluzii impreuna cu trainerii Brightway despre ce putem face pentru a obtine rezultate mai bune in echipa si despre cum putem folosi mai bine resursele pe care le avem;

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala 
Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali;

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT si iti vom raspunde in maxim 24 de ore.