Indoor Challenge - Obiective de atins impreuna prin jocuri de organizare si comunicare

 
teambuilding-indoor

detalii team building
Organizeaza mai bine echipa si imbunatateste modul de comunicare printr-un teambuilding indoor plin de jocuri interactive si experiente inedite ce pot varia de la simulari de business, la ateliere tematice de pictura, creatie, mestesugarit sau degustari profesionale de vin.

Organizare:
Indoor, durata intre 6 ore - 2 zile la birou sau intr-o sala de evenimente.
 
Ce vom face in team building-ul Indoor Challenge?
✓ Ne vom implica in jocuri de echipa creative;
✓ Ne vom antrena abilitatile de organizare, comunicare si impartire a responsabilitatilor;
✓ Vom invata lucruri interesante pe o anumita tematica pe care o vom alege de comun acord;
✓ Ne vom cunoaste mai bine si vom descoperi lucruri noi despre colegi;
✓ Vom avea o serie de obiective de atins impreuna ce necesita coordonare si perspicacitate pentru a fi atinse;
✓ Vom discuta despre anumite provocari cu care ne confruntam intr-un mod ce iese din tiparele zilnice;
✓ Trainerii Brightway ne vor ajuta sa analizam execitiile derulate pe parcursul team building-ului si sa tragem concluzii relevante despre cum ne putem lucra mai bine in echipa;

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala 
Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali;

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT si iti vom raspunde in maxim 24 de ore.