Team Spirit - Sinergie si comunicare: toti pentru unul si unul pentru toti

 
teambuilding-comunicare

detalii team building
1+1=100, o ecuatie ce poate fi adevarata in cazul echipei tale daca exista sinergie, incredere reciproca si o buna comunicare intre persoane si departamente. Iti propunem o poveste captivanta care va energiza echipa, ajutandu-ti colegii sa lucreze mai bine impreuna.

Organizare:
Outdoor & Indoor, durata intre 1 si 3 zile la munte, mare sau in zone verzi din proximitatea orasului.
 
Ce vom face in team building-ul Team Spirit?
✓ Vom parcurge provocari ce pun la incercare increderea in colegii de echipa;
✓ Ne vom distra impreuna si vom avea amintiri unice cu echipa;
✓ Conștientizam care sunt principalele blocaje de comunicare;
✓ Ne vom cunoaste colegii mai bine, intr-un mediu "altfel";
✓ Vom folosi creativitatea pentru a castiga impreuna cu echipa;
✓ Vom crea relatii si vom consolida cultura organizationala;
✓ Vom primi si vom oferi feedback, iar trainerii Brightway ne vor ajuta sa tragem concuzii si sa utilizam un set de instrumente de comunicare ce au impact direct asupra sinergiei si rezultatelor echipei;

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala 
Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali;

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT si iti vom raspunde in maxim 24 de ore.