Wind of Change - Managementul schimbarii prin lucru in echipa si repozitionare

 
teambuilding-managementul-schimbarii

detalii team building
Echipa ta sau piata in care activezi trec printr-o schimbare? Sustine-ti echipa in acest proces printr-un team building cu activitati indoor si outdoor care va facilita alinierea obiectivelor si va imbunatati lucrul in echipa in noile conditii.

Organizare:
Outdoor & Indoor, durata intre 1 si 3 zile la munte sau in zone verzi din proximitatea orasului.
 
Ce vom face in team building-ul Wind of Change?
✓ Vom intra intr-o poveste presarata cu multe schimbari;
✓ Va exista o miza, fiecare va fi nevoit sa-si schimbe de mai multe ori strategia pentru a ajunge la final;
✓ Vom intelege rolul celorlalti colegi si vom trece prin momente de criza;
✓ Invatam cum sa gestionam perioadele de tranzitie;
✓ Filmam jocurile si analizam motivele pentru care oameniii opun rezistenta la schimbare;
✓ Fiecare descopera noi moduri de a gandi si chiar noi abilitati personale;
✓ Fiecare primeste si ofera feedback, trainerii Brightway realizeaza un debriefing al activitatilor, astfel incat intreaga echipa sa plece cu o directie comuna de actiune;

Vei primi si un instrument de dezvoltare organizationala 
Dupa team building, pe baza unui chestionar 360 si a exercitiilor realizate, trainerii Brightway realizeaza un debriefing pe activitati, ofera feedback, astfel incat fiecare participant sa plece cu actiuni concrete de facut pentru a imbunatati comunicarea cu colegii de echipa. Documentul personalizat pentru echipa ta cuprinde:
✓ O caracterizare a echipei si a modului de comunicare;
✓ Rolurile preferate de fiecare dintre participanti in echipa;
✓ Principalele valori ce stau la baza culturii organizationale;
✓ O caracterizare a stilului de lucru a liderilor formali si informali;

garantii-training
In cei 14 ani de activitate am derulat proiecte de succes cu peste 300 de companii si am instruit aproximativ 20.000 de persoane. Iata parerile participantilor despre programele Brightway:

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi: Fata de alte programe la care am participat, cel sustinut de Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost o experienta foarte utila!

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert: Programele de training si team building Brightway m-au luminat, mi-au deschis mintea si mi-au clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. Instrumentele primite sunt pe atat de practice si de inteligente, pe cat sunt de usor de invatat si de inteles.

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU: A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am avut sa ocazia sa particip alaturi de echipa mea!

Cere oferta team building
Pentru a discuta cu un specialist Brightway te rugam sa ne contactezi la 0741 277 717 - Violanda Popa sau sa completezi formularul de CONTACT si iti vom raspunde in maxim 24 de ore.