Testimoniale Brightway

 
Va punem la dispozitie un set de testimoniale (in ordinea alfabetica a numelor) ce contin parerile participantilor despre programele de training Brightway.
 

Adrian Boaru, Director General - Briliant Technologies

 

Trainingul BrightPlan este extrem de interesant, exprimand experienta multor ani de studiu in domeniul time managementului si consider util acest curs pentru majoritatea companiilor care doresc un sistem organizat de lucru!

Detalii

Adrian Dinca, Director General - Dey

 

Cursul de negociere organizat de Brightway este plin de actiune, inedit si util.

Detalii

Adrian Ghinguleac, Manager Achizitii - Algernon Impex

 
Am participat la un training foarte bun pentru o organizare optima a timpului. Am aflat noutati legate de eficientizarea sedintelor si modul de gestionare a intreruperilor.
Detalii

Adrian Margasoiu, RSM - Agricola International Bacau

 

Trainingul mi-a oferit o modalitate practica si eficienta de a percepe si intelege foarte rapid mecanismul prin care o societate poate fi stabilizata si chiar rentabilizata. 

Detalii

Adrian Niculae, Director General - Anemona Com

 

Brightspeech este un curs foarte clar, cu tehnici de prezentare concrete, aplicabile in activitatile zilnice.

Detalii

Alexandra Anghel, Key Account Manager, Torrent Pharma

 

Trainingul mi-a oferit o modalitate practica si eficienta de a percepe si a intelege cat de mult conteaza sa fii organizat. A fost un curs foarte clar, cu tehnici de negociere concrete, aplicabile in activitatile mele. 

Detalii

Alexandra Penciu, Manager Executie Contracte si Logistica, Soufflet Agro Romania

 

Programul Brightway are in plus fata de alte programe o structura foarte buna si complexitate in utilizarea unor instrumente.

Detalii

Alexandru Bogdan, Manager Proiect - Sudometal

 

Trainerii sunt bine pregatiti, spontani, pun mult accentul pe probleme reale cu care te confrunti si foarte important este ca nu ai timp sa te plictisesti. Merita!

Detalii

Alexandru Holban, Antreprenor

 

Avantajul metodei Brightway este usurinta si naturaletea cu care un neinitiat isi insuseste termeni, practici si uzante in domeniul indicatorilor financiari. Trainerii sunt foarte omogeni, complementari si simpatici.

Detalii

Alexandru Holban, Manager - Salina Verde

 

60% din informatii au aplicabilitate imediata si economisesc 2 ani de studiu individual.

Detalii

Alexandru Matei, Sales & Marketing - Hotel Parliament

 

Nu ezitati sa participati, deoarece atmosfera este placuta si relaxanta dar antrenanta in acelasi timp.

Detalii

Alexandru Potarla, Reprezentant Vanzari - Industrial Access

 

Am invatat foarte multe lucruri noi cu privire la organizarea personala.

Detalii

Alina Iuliana Cernic, Brand Manager - Comfert

 

Training-ul Brightboss ma ajuta sa vad lucrurile foarte clar si sa fiu si mai motivata in tot ceea ce fac. Am mai participat si la alte programe Brightway care au fost la fel de constructive si educative. 

Detalii

Alina Marin, Generalist HR - Coface Romania

 

Am invatat lucruri noi, de care nici nu auzisem in programul Microsoft Excel.

Detalii

Alina Tanase, Sales Executive - Hotel Parliament

 

Multumesc pentru informatiile pretioase transmise in cadrul acestui training. Gratie lor voi face cat mai curand posibil ordine in modul de lucru astfel incat sa eficientizez la maximum timpul.

Detalii

Alis-Alexandrina Cuciulan, Product Specialist - Algernon Impex

 

Brightspeech este un curs la care poti invata foarte multe, iar la sfarsit vei pleca cu zambetul pe buze si nu plictisit cum se intampla in alte situatii.

Detalii

Ana Craciun, Responsabil Proiect, Romexpo

 

Prezenta la acest curs a fost interesanta, benefica si antrenanta. Am aflat lucruri noi, care imi vor imbunatatii activitatea in companie si relatia cu clientii. Nota maxima pentru trainer! Multumesc!

Detalii

Ana Maria Jelescu, Fundraiser - Hospice Casa Sperantei

 

Un training util care, desi isi propune sa te lumineze in "tainele" Excelului, a reusit sa se desfasoare intr-o atmosfera plina de umor si cu aplicabilitate chiar si in domenii care nu utilizeaza acest program frecvent.

Detalii

Ana-Maria Rizea, Administrator - Rizea & Asociatii

 

Am regasit profesionalism in toate programele Brightway si aplicabilitate imediata in viata profesionala. Training-urile la care am participat mi-au oferit tehnici de prezentare concrete, exercitii practice, atmosfera antrenanta, dezvoltarea spiritului de echipa si nu in ultimul rand, traineri foarte bine pregatiti.

Detalii

Anca Ilie, Manager Resurse Umane - Tiriac Holdings

 

Programul de leadership este interactiv si in acelasi timp ti se pune la dispozitie teoria pe care trebuie sa o aplici. Ai astfel ocazia sa afli cat de bine ai inteles/aplicat conceptul discutat. Acest curs ma ajuta sa fac o “radiografie” a problemelor pe care le am in activitatea curenta si imi ofera posibilitatea sa “vindec” ceea ce trebuie.

Detalii

Anca Ioana Enica, Assistant Manager – OTP Bank

 

Tot ce am invatat este foarte aplicabil, practic si util. Consider ca ma va ajuta pe viitor sa-mi organizez si prioritizez mult mai bine sarcinile, chiar castigand timp. Multumesc!

Detalii

Anca Manea, Commercial Controller - Saint-Gobain Glass Romania

 

Trainingul m-a ajutat sa imi imbunatatesc nivelul de cunostinte/sa descopar metode mai usoare de prelucrare a datelor.

Detalii

Anca Radulescu - Pro TV

 

Folosesc Excelul zi de zi si pentru ca am participat la acest training, am obtinut informatii foarte importante. O sa lucrez mult mai usor de acum inainte. Multumesc!

Detalii

Anca Sion, Brand Manager - Comfert

 

Atmosfera a fost deosebit de placuta, calda si in acelasi timp organizata de catre traineri care ne-au ajutat sa identificam problemele si sa gasim solutiile concrete prin instrumentele prezentate. Stiu ce trebuie sa fac si imi doresc sa reusesc. Solutia este la noi!

Detalii

Andra Ceausescu - Bookidz

 

Garantat, voi comunica mult mai usor si mult mai bine cu potentialii si actualii mei clienti! 

Detalii

Andrea Maria Lazar, Director Proiecte - Progress Advisory Romania

 

Proiectele individuale si in echipa din cadrul training-ului m-au facut sa pun in aplicare instrumentele de lucru pe care le-am primit si le-am asimilat anterior.

Detalii

Andreea Archip, General Manager Call Center - Romtelecom

 

Schimbul de experienta, nenumaratele exercitii practice si exemple din timpul cursului te ajuta sa intelegi unde este pozitionata compania ta, unde sunt situati concurentii si tot ceea ce se intampla in jurul tau.

Detalii

Andreea Bordeanu, Marketing Professional

 

Am ales sa particip la cursul Brightsale pentru a-mi imbunatati abilitatile de negociere. L-as numi mai degraba un workshop care reuseste sa-ti schimbe inca pe loc tiparul de gandire cu care esti obisnuit, iar prin exersarea zilnica sa-ti aduca mai mult succes.

Detalii

Andreea Constantin-Pau, Account Manager - Smart Bill

 

Atmosfera din timpul trainingului este relaxanta dar dinamica din punct de vedere al informatiilor, exemplelor si activitatilor adaptate domeniului nostru de activitate. Gradul de aplicabilitate al instrumentelor va fi, cu siguranta, mare.

Detalii

Andreea Lunescu, Procurement Manager - EBS

 

Un training interactiv si atractiv care a fost tinut de persoane cu multa experienta. Instrumentele si tehnicile prezentate in cadrul cursului au fost extrem de utile si ma vor ajuta in dezvoltarea mea profesionala.

Detalii

Andreea Popa, Consultant IT - Start B Logic

 

Un curs cu tematica bine organizata si prezentata atractiv, desfasurat intr-o atmosfera placuta. Instrumentele primite la curs au un grad mare de aplicabilitate, oricare ar fi domeniul de activitate.

Detalii

Attila Toth, Director Operatii Productie - Pro TV

 

Am fost impresionat de felul in care a fost organizat si sustinut trainingul si de varietatea informatiilor. Cu siguranta ma va ajuta sa imi eficientizez timpul de lucru si exprimarea prin cifre. 

Detalii

Aurelian Manuta, Manager General - Grup Cinci

 

Brightboss este un training interactiv care te starneste sa te lupti cu tine insuti in a fi mai bun, mai capabil, mai serios in management si leadership prin instrumentele descoperite aici.

Detalii

Aurelian Sima, COO - Mavis Concept

 

Am participat la acest training pentru a-mi clarifica anumite aspecte ale Excel pe care nu le cunosteam la un nivel pe care sa-l consider satisfacator. Atmosfera a fost profesionista si relaxata, in egala masura datorita continutului si trainerului Alexandru Margineanu.

Detalii

Berbece Dan Florin, Director Comercial - Agricola International Bacau

 

Training-ul Brightbiz a asigurat o atmosfera deschisa si antrenanta, informatiile fiind prezentate simplu, pe intelesul tuturor intr-un format practic, sub forma de instrumente insotite de "instructiuni de folosire".

Detalii

Bogdan Budeanu, Student - ASE Bucuresti

 

Training-ul este de mare folos pentru ca iti descoperi calitatile pe care nu credeai ca le ai, iti dezvolta spiritul de echipa printr-un program si niste pasi foarte bine pusi la punct. Trainerii Brightway au dat dovada de experienta, pregatire foarte buna si seriozitate.

Detalii

Bogdan Preda, Division Manager - Industrial Access

 

In ceea ce priveste gradul de aplicabilitate al programului, pe o scara de la 1 la 10 as spune 10. Trainerul mi-a facut o impresie foarte buna. 

Detalii

Caius Florin Vintila, QA Lead - Gameloft

 

Atmosfera din timpul trainingului a fost una foarte planuta, prin jocuri simple si exemple am inteles ce imi lipsea pentru a deveni un lider. 

Detalii

Camelia Deschu, Manager Produs, Afriso Euro Index

 

O prezentare foarte dinamica si interactiva, de la care plecam cu informatii noi, concrete si extrem de utile. Multumim! 

Detalii

Catalin Balasa, Director Vanzari - FESTO

 

Cursul la care am participat a fost ca "o gura de aer proaspat" pentru mine. Atmosfera a fost una relaxata iar atat participantii cat si trainerul au fost deschisi catre dezbatere. 

Detalii

Catalin Epure, Montator - Elitemob

 

O echipa de profesionisti care m-a ajutat foarte mult sa descopar atat lucruri despre mine si potentialul meu cat si modalitati de a-i ajuta pe cei din jurul meu fara a depune un efort considerabil, intr-un mediu cat mai placut.

Detalii

Catalin Grigoriu, Director General - Comfert

 
Trainingul oferit de Brightway m-a luminat, mi-a deschis mintea si mi-a clarificat si structurat ceea ce aveam de facut. 
Detalii

Catalin Putinica, Manager QNSE - Lindab

 

Felicitari pentru structura cursului si modul in care a fost prezentat.

Detalii

Catalina Filip, Trade Marketing Coordinator - Pambac

 

Training-ul Brightlink te ajuta sa-ti cunosti punctele slabe si sa le transformi in unele tari pe viitor. Instrumentele pe care le-am primit la curs au aplicabilitate directa in relatia cu colegii si clientii. Am invatat modele concrete pe baza carora poti construi o negociere!

Detalii

Claudia Stoian, Reprezentant Medical - Biogenis

 

Am reusit sa pun bazele unei prezentari si am aflat ce trebuie sa fac pentru a capta interesul auditoriului. Cursul de vanzari m-a ajutat sa imi constientizez valorile personale dar si sa relationez mult mai bine cu clientul meu si, de aceea, consider ca este un must-have pentru toti cei care lucreaza in domeniu.

Detalii

Constantin Coman, Director General - Gaviota Simbac Eastern Europe

 

Cursul ajuta la ientificarea instrumentelor pe care le poti folosi pentru a fi mai eficient la munca si in viata personala. Mihai Arghire este unul dintre trainerii mei preferati pentru ca "vorbeste in imagini", pe intelesul tuturor.

Detalii

Constantin Soltuz, Inginer - Apavital Iasi

 

Acest training mi-a prezentat lucruri cu care m-am intalnit pe parcursul activitatii dar nu stiam de ce nu functioneaza. Acum am gasit solutia.

Detalii

Cornel Soaita, Managing Partner - Aristo Property Management

 

Trainingul a fost foarte adaptat vietii de zi cu zi, mi-a oferit cateva instrumente simple pe care le voi putea folosi nu doar la prezentari in fata unui public dintr-o sala, ci si in fata colegilor sau familiei, in timpul unei sedinte sau unei mese.

Detalii

Cornelia Badita, Revenue Director - Hotel Capital Plaza

 

Este un curs interactiv ce iti capteaza atentia in permanenta, spre deosebire de alte cursuri pur teoretice la care am mai participat. 

Detalii

Cosmina Ciobanu, Senior Accountant - Industrial Access

 

Acest training m-a ajutat in stabilirea si ducerea la bun sfarsit a tuturor obiectivelor propuse, eficientizarea activitatii si o mai buna organizare. Trainerul este profesionist si ofera raspunsuri optime la toate intrebarile.

Detalii

Cristi Anton, Manager - Data Soft

 

O initiativa de exceptie a celor de la Brightway de a explica pe intelesul tuturor "Managementul timpului", atmosfera relaxata, multa interactivitate. Excelent!

Detalii

Cristian Dan Rudau, Coordonator Vanzari - Mercedes-Benz Romania

 

Trainingul Excel a fost foarte util. Experienta trainerului este esentiala, lucru care a fost marele plus al lui Alexandru.

Detalii

Cristian Popescu, Web Develoepr - OSF Global

 

Profesionalism, determinare, motivational; cam acestea ar fi cuvintele ce ar descrie cum m-am simtit in timpul trainingului.

Detalii

Cristian Vintila, Marketing Specialist - Andini Concept SRL

 

Sunt foarte multumit de training-ul privind vanzarea prin telefon. Am primit informatii clare si sfaturi utile, aplicabile in activitatea de zi cu zi. In ceea ce priveste organizarea si trainer-ul, acestea au fost excelente!

Detalii

Cristina Blebea, Administrator - Roof Serv Trade

 

Programul de management financiar Brightbiz este mult mai antrenant si coerent decat programele similare anterioare.

Detalii

Cristina Damian, Clearing Manager - DPD

 

Trainingul Brightway a oferit in cadrul a 9 ore solutii practice in negociere, indiferent daca discutam despre negocierea cu furnizorii sau cea cu clientii.

Detalii

Cristina Ilie, Sales Officer & Sales Team Leader - Smart Bill

 

Atmosfera a fost foarte relaxanta si prietenoasta. Trainer de nota 10, sper sa mai colaboram.

Detalii

Cristina Vadanovici, Manager Vanzari - Biogenis

 

Un training foarte bine structurat, ce a imbinat in mod placut si eficient teoria si practica!

Detalii

Dan Scarlat, Redactor Sef-Masini si Utilaje pentru Constructii

 

Da, am avut de asimilat nenumarate informatii, insa au fost foarte bine structurate si intr-un cadru foarte convivial, ceea ce a facut ca timpul sa treaca parca prea repede. Dar cel mai important este ca am aflat destule "secrete" cu privire la subiecul ales, pe care abia astept sa le pun in practica.

Detalii

Dan Spataru, Director Logistica - Industrial Access

 

Acest curs ma va ajuta sa implementez proceduri de lucru si sa-mi gestionez cat mai eficient timpul.

Detalii
 
 1 2 3 Next »