Testimoniale Brightway

 
Va punem la dispozitie un set de testimoniale (in ordinea alfabetica a numelor) ce contin parerile participantilor despre programele de training Brightway.
 

Narcisa Popescu, Coordonator CFP - Apavital

 

Notiunile de management strategic imi sunt deosebit de utile in activitatea desfasurata dar si in plan personal. Trainerii au fost empatici, pasionati de ceea ce fac si au avut experienta in domeniu.

Detalii

Nicolae Stefan, Reprezentant Vanzari - Anemona Com

 

Tehnicile prezentate sunt foarte usor de aplicat si de inteles. Noutatile pe care le-am aflat sunt legate de experienta, de faptul ca este usor sa ajungi la succes. Trainerii Brightway mi-au lasat o impresie foarte buna, sunt oameni deschisi si cooperanti.

Detalii

Nicoleta Cristina Sterian, Asistent Comercial - Industrial Access

 

Modul in care a fost prezentat cursul a fost unul plin de profesionalism. Incepand de maine voi incerca sa pun in aplicare tot ceea ce mi-am reamintit.

Detalii

Nicoleta Sacu, Executive Manager - Sacu Design

 

Am participat la trainingul de vanzari Brightway si pot spune ca am invatat sa pun in practica tehnici si notiuni de vanzari clare si adaptate mediului economic actual. A fost pentru mine un curs educativ care m-a transformat din manager care vinde intuitiv in om de vanzari capabil sa duca la bun sfarsit un proces de vanzare, indiferent cat de complicat pare la prima vedere. 

Detalii

Nicoleta Tudorica, Contabil Sef - Ask For Accounting

 

Trainingul ma va ajuta sa-mi eficientizez timpul la maximum, pe semne ca nu voi mai permite sa mi se fure din timpul de lucru alocat unui anumit proiect. Mi-a placut sa fiu aici pentru ca am simtit ca lucrez cu colegele de curs de foarte mult timp, desi totul a fost nou pentru toate.

Detalii

Noemi Ritea, Manager General - VELUX Romania

 

Trainingul oferit de Brightway a venit cu noi modalitati de abordare a clientilor, cai creative si adaptate pentru nevoia noastra ca si companie. Am avut posibilitatea de a aduce diferite situatii in discutie, de a descoperi modalitati de rezolvare pentru a oferi solutia optima clientului nostru. 

Detalii

Nora Dobre, Sef Departament Secretariat Central - OTP Bank

 

Cred ca ma va ajuta sa am o viziune mai clara privind structura unei zile. Exemplele, modelele au fost deosebit de aplicabile, realiste si palpabile. Multumesc!

Detalii

Oana Dogaru, Analist Cercetare - Pro TV

 

Tot cursul a fost interactiv, mi-am imbunatatit cunostintele de Excel si le-am consolidat pe cele existente. Atat trainerul cat si colegii au fost foarte comunicativi si receptivi, atmosfera fiind destinsa. Voi aplica de acum inainte la locul de munca, dar si pe plan personal daca voi avea nevoie, tot ce am invatat pe parcursul celor 2 zile.

Detalii

Oana Jianu Stefania, Director Financiar - Amur Grup

 

Un program Brightway are un plus fata de alte programe la care am participat datorita modului de prezentare a informatiilor prin exercitii practice si cazuri reale.

Detalii

Octavian Ursu, Agent Vanzari - Roofart

 

Cursul Brightspeech s-a desfasurat intr-o atmosfera foarte buna, a fost un excelent training de vorbit in public.

Detalii

Odette Costea, Director - PACO Export Services

 

Permanent am facut corelatii ale cifrelor in mod real, am descoperit idei noi si posibile solutii pentru imbunatatirea activitatii.

Detalii

Orest Trofin, Sef Serviciu Calitate - Apavital Iasi

 

Fata de alte cursuri la care am participat, programul Brightway are "esenta, muzica si farmec". A fost un training foarte util la care am invatat strategii de evaluare si de conducere alaturi de "persoane alese".

Detalii

Ovidiu Visan, IT Service Desk Specialist - Pro TV

 

Cu siguranta am dobandit o mai buna cunoastere a programului Microsoft Excel cu ajutorul instrumentelor primite in cadrul cursului, instrumente care au un grad foarte mare de aplicabilitate. Trainerii au fost foarte bine pregatiti pentru orice situatie si foarte receptivi fata de cerintele si intrebarile noastre.

Detalii

Petrisor Gheorghe Constantin, Dispecer - Algernon Impex

 

Trainingul Brightplan ma ajuta sa am o mai buna organizare a timpului. Desfasurandu-se intr-o atmosfera destinsa, pot spune ca are in plus fata de alte programe eficienta si organizare.

Detalii

Radu Serban, General manager - BCI

 

Cursul Brightbiz ajuta orice manager sa stapaneasca un minim de instrumente cu care sa poata lua rapid decizii. Este foarte practic! 

Detalii

Raluca Sofranie, Redactor Sef - casamea.ro

 

Trainingul Brightplan m-a ajutat sa imi autoevaluez comportamentul si sa imi dau seama de greselile pe care le faceam in organizarea activitatilor zilnice. 

Detalii

Raluca Stefan - Director Operatiuni Tranzactii - Anemona Com

 

Brightplan este al doilea training la care am participat. Excelente amandoua, interactiune dar si distractie ... trebuie sa am incredere in mine si sa aplic cea ce am aflat prin aceste 2 traininguri. Trainerul?!? O persoana care stie sa te faca atent, sa te faca sa iti placa, sa participi, sa te implici! Ne vedem la urmatorul curs!

Detalii

Raymond Grigoriu, Proprietar - CorporateBaskets

 

Am reusit sa inteleg interactiunea dintre diversele aspecte ale managementului timpului si sa imi imbogatesc instrumentele de gestionare eficienta a interactiunilor si a "hotilor de timp". Recomand cu caldura orice training Brightway pentru firul logic pe care ti-l clarifica referitor la subiectul discutat.

Detalii

Razvan Balint, Director General - Romsym Data

 

Training-ul Brightbiz da o alta viziune asupra contabilitatii si posibilitatea "citirii" rapide a unui bilant sau a unei balante. Stilul de invatare a fost placut. Au fost multe cazuri practice si am trait experienta simularii.

Detalii

Sabin Cernea, Antreprenor - Wu Xing + The Harbour

 

In urma participarii la acest curs am convingerea ca voi deveni mai eficient. Daca urmam principiile suntem pe drumul cel bun. Succes!

Detalii

Serban Teodora-Ioana, Event Organiser, Romexpo

 

Programul Brightway a fost in primul rand foarte practic. Atmosfera degajata, pregatirea foarte buna a trainerului Mihai alaturi de informatiile teoretice si exercitiile pe care le-au facut pe parcursul celor doua zile au facut din acest curs unul foarte util in activitatea pe care o desfasor.

Detalii

Sergiu Balan, Director - MCF-Engros Chisinau

 

Intr-o atmosfera dinamica de lucru, in timp relativ scurt, mi-am dezvoltat abilitati de analiza a rapoartelor financiare pentru o analiza calitativa atat a activitatii proprii, cat si a pietei.

Detalii

Simona Lukacs, Sales & Marketing Director - Regus

 

Am petrecut o zi excelenta discutand despre un subiect ce imi crea multiple frustrari, Mihai a reusit sa ne implice in discutii, sa ne conduca pe fiecare catre solutia/solutiile aplicabile de la un caz la altul. Eu personal incep sa aplic instrumentele de azi!

Detalii

Sorin Vorindan, Business Development - Luar

 

Trainingul m-a ajutat sa-mi sporesc competentele de vanzare. Atmosfera a fost una placuta, favorabila asimilarii de informatii si plina de interactiune. Parte aplicativa concreta, focusata pe dezvoltarea potentialului, gradul de aplicabilitate al insctrumentelor primite foarte ridicat. 

Detalii

Sorina Dima, Office Asistant - Hollowmen

 

Datorita participarii la acest training voi putea utiliza Excel Microsoft intr-un mod mult mai eficient, usurandu-mi asftel munca.

Detalii

Sorina-Elena Angheluta, Consilier Juridic, Anchor Grup

 

Modalitatea de aplicare practica a informatiilor teoretice oferite, experienta si implicarea trainerului Mihai Arghire, precum si solutiile oferite, reprezinta punctele esentiale ale acestui training. Il recomand cu drag tuturor celor interesati! 

Detalii

Suzana Erhan, Contabil Sef Departament Magazine - Agricola International Bacau

 

Fata de alte cursuri, in timpul trainingului Brightbiz sunt situatii pe care le analizam si se pot trage invataminte extrem de bune din exemplificarile multiple. Instrumentele primite la acest curs se muleaza pe tipul nostru de activitate.

Detalii

Traian Stamate, Manager Didactic - FESTO

 

Tematica intregului curs a fost adaptata nevoilor noastre, ducand la o implementare mult mai usoara a informatiilor primite. Trainerul a fost foarte pregatit si deschis propunerilor noastre.

Detalii

Victor Marin, Director General - Danemar Trading

 

M-am bucurat cand am auzit de acest curs si am facut un efort deosebit „sa fug" de la serviciu in cursul saptamanii. Am aflat multe lucruri pe care poate le stiam dar niciodata nu am avut timp sa le constientizez. Sper sa-mi fac timp sa aplic ce am invatat.

Detalii

Vitalie Jerebtov - Manager Roofart

 

Acest training m-a ajutat sa obtin raspunsuri la intrebari. M-am simtit liber si degajat, cred ca fata de alte programe, au fost multe exemple practice si exercitii.

Detalii

Vlad Dorofte, Partener - PBA (Pintilie Broker de Asigurare)

 

Am vrea sa stiti ca transformarea din urma trainingurilor voastre ne-a hranit cu o doza considerabila de incredere in propriile forte si convingerea ca solutiile sunt mai multe ca problemele. Va admiram pentru maniera profesionista de a scoate la lumina calitatile fiecaruia din noi, incurajandu-ne sa le folosim in detrimentul "fortei brute".

Detalii
 
‹ First  « Previous 1 2 3