Testimoniale Brightway

 
Va punem la dispozitie un set de testimoniale (in ordinea alfabetica a numelor) ce contin parerile participantilor despre programele de training Brightway.
 

Daniel Gheorghe, Organizator Targuri si Expozitii, Romexpo

 

Cursul de vanzari a avut o foarte mare aplicabilitate in domeniul meu de activitate, am aflat lucruri noi, care cu siguranta imi vor folosi in viitor si, nu in ultimul rand, m-am simtit foarte bine.

Detalii

Daniel Goia, Director Departament - Unimat

 

Am participat la un curs foarte bine structurat, foarte clar, care in decursul a doua zile a reusit sa ma faca sa inteleg mecanismul de leadership si cum sa il aplic.

Detalii

Daniel Marin, Director General - WebEvolution

 

Training-urile Brightway te fac sa iti realizezi greselile si te ajuta sa gasesti solutiile intr-un mod cat se poate de profesionist.  Recomand cu caldura si incredere!

Detalii

Daniela Ciurescu, Manager General - Leida Impex

 

Mii de multumiri pentru ordinea impecabila indusa deja mental prin constientizarea existentei unor instrumente atat de simple, dar relevante. Felicitari pentru stilul atat desarmant si de practic prin care ati imbinat joaca cu teoria, din ingemanarea lor rezultand bagajul de cunostinte clar asimilat. 

Detalii

Daniela Corina Dan, Event Manager - Fun Service

 

Un curs relaxat, cu instrumente practice si foarte bine structurat, astfel incat sa atinga nevoile de baza in crearea/livrarea unei prezentari de succes. 

Detalii

Danut Popa, Marketing Executive - TMK Artrom

 

Participarea la cursul Brightspeech este necesara pentru orice persoana care doreste sa afle cum se realizeaza in mod profesional o prezentare care sa aiba impact.

Detalii

Doina Negrea, Inginer Constructor - Scorillo Intercom

 
Acest curs este in mod clar o portita spre o viata cu satisfactii personale si profesionale.
 
Detalii

Doru Tircavu, Director National Achizitii Cereale - Comfert

 

Fata de alte programe de formare la care, de cele mai multe ori ni se "predau" niste teorii, programele Brightway sunt interactive. Cursul de leadership m-a motivat si mi-a aratat "calea" sa pentru a nu ajunge sa fiu nevoit sa folosesc "ghiuleaua".

Detalii

Elena Ghidu, Director Executiv - CONTACT-Cahul (CRAION) Republica Moldova

 

A fost o zi deosebita de training, o zi in care am invatat tehnici si strategii de vanzare a serviciilor noastre intr-un mod interactiv si foarte interesant. 

Detalii

Elena Nichitoiu

 

Daca ati urmat 1000 de cursuri de leadership si sunteti in cautarea unuia nou, uitati-le! Obtineti rezervarea unei sesiuni de training Brightway si participati cu toata increderea!

Detalii

Ema Fechita, Director Fonduri Europene - Wise Finance Solutions

 

Trainingul Brightway mi-a oferit instrumente de lucru cu aplicabilitate ridicata pentru eficientizarea activitatii pe care o desfasor. Atmosfera cursului este foarte placuta si interactiva, iar trainer-ul de un profesionalism desavarsit.

Detalii

Emil Stiuca, Manager Vanzari Distributie - Lindab

 

Acest training m-a ajutat sa pot analiza mai bine partenerii actuali si potentiali. Atelierul din timpul trainingului mi-a aratat in ce capcane decizionale poti cadea daca nu tii cont de factorii timp sau logistica.

Detalii

Florin Cordis, Manager - Life Art Distributie

 
Modul de organizare, tematica si trainerul mi-au cazut ca o manusa. Am primit instrumentele necesare si mai ales le-am folosit in exercitii si jocuri, astfel incat simt ca imi vor fi usor de folosit si in practica, chiar incepand de maine!
Detalii

Florin Pristavu, Administrator Cumparari - Algernon Impex

 

Acest curs a fost pentru mine o gura de oxigen in activitate. Sunt convins ca ma va ajuta.

Detalii

Gabriel Arhip - Elitemob

 

Acest training a fost o experienta foarte interesanta in care am invatat sa colaboram intre noi cat mai bine si cat mai usor, ca o adevarata echipa!

Detalii

Gabriel Chivu, QA Lead - Gameloft

 

Trainingul Brightway m-a ajutat sa descopar multe instrumente aplicabile in conducerea unei echipe. Trainerul a explicat totul foarte bine si a raspuns la toate intrebarile ce i-au fost adresate.

Detalii

Gabriel Vaduva, Sef Formatie - Apavital Iasi

 

Trainingul m-a ajuat sa stabilesc obiective clare, misiuni, valori si am constientizat necesitatea comunicarii. Fata de alte programe de training la care am mai participat a existat un dialog mult mai deschis.

Detalii

Gabriela Chiritoiu, Sef Departament Operare - MaxyGo Broker de Asigurare

 

Trainingul de Excel ma ajuta sa fiu mai eficienta, am aflat mai multe detalii cu privire la fiecare tab. Trainerul explica pe intelesul fiecaruia iar atmosfera a fost una antrenanta, dar relaxanta. 

Detalii

George Munteanu, Sef Compartiment Mecanico-Energetic - Agricola International Bacau

 

M-am simtit foarte bine. Acest training mi-a imbunatatit viziunea asupra macroeconomiei. Pentru un inginer, instrumentele folosite la acest training sunt usor de asimilat, am aflat strategii financiare noi.

Detalii

George Saracin, Director Comercial - Dystom

 

Acest training ma ajuta la regandirea strategiilor si analiza, impreuna cu oamenii din interior, a logigramei existente. Trainerii sunt bine pregatiti, cu experienta, au venit cu confirmari ale rezultatelor lor in Romania. 

Detalii

George Vlad Marici, Redactor & Actor - Radio ZU Bacau

 

A fost foarte interesant, am fost motivat, si am invatat, sincer, cum sa-mi apreciez timpul cu mai mult folos. Ma bucur ca am participat!

Detalii

Ghenadii Gavajuc, Director General - Efect Capital

 

Un curs care poate genera timp daca-i aplici tehnicile si sfaturile. Foarte practic!

Detalii

Ilarion Ursu, Director - Roofart

 

Tot timpul este necesar sa ne instruim si de la fiecare training Brightway plec cu ceva nou, important si util pentru activitatea mea.

Detalii

Ioan Ladosi, Director General - PIC Romania

 

Cele 2 zile au avut darul de a ma ajuta sa vad si "padurea" in timp ce admir "copacii" !

Detalii

Ioan Moldoveanu, Internal Sales Manager - FESTO

 

Informatiile primite sunt foarte utile iar metodele SMART si FORTE vor deveni instrumente de baza in activitatea zilnica. Atmosfera din cadrul cursului a fost una deschisa, placuta si provocatoare iar trainerii profesionisti.

Detalii

Ioana Dascalescu, Sef Laborator - Apavital

 

Inainte sa particip la acest training eram si ma simteam un simplu sef. Cu "Brightway" am inteles ce si cum trebuie sa fie un lider. Acum imi doresc sa fiu lider pentru ca vreau, stiu si cred ca pot.

Detalii

Ioana Drugescu-Kaunitz, Assistant Manager - OTP Bank

 

Este un curs foarte interesant, prezentat de oameni bine pregatiti si organizat pe intelesul tuturor. Este interactiv si simplu. Prezinta solutii reale, fiind de folos in viata in orice domeniu profesional.

Detalii

Ion Comanac, Director - Laiola Chisinau

 

Am invatat lucruri noi despre organizarea timpului, atmosfera a fost foarte sincera. Cred ca vom continua colaborarea.

Detalii

Ion Daniel Acodrinesei, Reprezentant Administrativ - SCP Pimsa

 

Programul Brightway este cu mult mai profesional si explicit fata de alte programe iar gradul de aplicabilitate al instrumentelor primite este foarte mare. Am aflat o multime de lucruri noi de care nu eram constient inainte intr-un cadru placut si prietenos.

Detalii

Ionut Chiriac, Sales Manager Iasi - Industrial Access

 

Am inteles ca timpul poate fi planificat in favoarea mea. Training-ul nu este plictisitor si este foarte interactiv, a fost o atmosfera relaxanta si vesela. Instrumentele primite se pot aplica in marea majoritate a activitatilor desfasurate la munca si in timpul liber.

Detalii

Irina Romila, Director Marketing - ND Pharma

 

Daca ai impresia ca stii ce ai de facut sau ca esti facut pentru ce faci, vei descoperi in timpul cursului Brightboss ca de fapt stii cat mai ai de invatat. Vei descoperi ca desi viata-i complicata, lucrurile de fapt sunt simple, iar simplitatea cu care sunt prezentate te va face imediat sa incepi sa te privesti cu alti ochi.

Detalii

Iulian Andrei Popescu, QA Lead - Gameloft

 

Programul de training Brightway mi-a aratat o noua perspectiva asupra ideii de leadership. Noile skilluri invatate in timpul trainingului ma vor ajuta sa colaborez eficient cu echipa mea.

Detalii

Lacramioara Felicia Rotaru, Contabil Sef - Agricola International Bacau

 

Acest training ma va ajuta la luarea bunelor decizii pentru desfasurarea activitatii in firma. Atmosfera a fost foarte destinsa si foarte constructiva. In plus fata de alte programe la care am participat am mentiunea ca am facut multe cazuri practice.

Detalii

Laura Fisteica, Sales Account Golden Tulip Times

 

Este un training ce ajuta in mod clar la cresterea vanzarilor. A fost o atmosfera relaxanta si extrem de interactiva. Mi-au placut foarte mult role-play-urile, in cadrul carora am simulat situatii specifice din realitate.  Mihai Arghire, trainerul Brightway, a avut o prestatie excelenta.

Detalii

Laura Ionescu, QA Hiring&Development Manager - Gameloft

 

Acest training ma ajuta sa imi dezvolt abilitatile de leadership. Voi ajunge sa imi cunosc mai bine oamenii din echipa, si sa pot comunica mult mai eficient cu ei. Atmosfera a fost destinsa, iar trainerul a parut "unul de-al nostru". 

Detalii

Laura Mariana Theodorescu, Presedinte - Asociatia Culturala LAUREATH

 

Fata de celelalte programe la care am participat, trainingul Brightway are viata, in sensul ca nu merge pe o structura standard, bombardand participantii cu teorie si iar teorie, se bazeaza pe lucruri concrete, multe experiente si sfaturi practice si, sincer, mi s-a parut ca exista si o oarecare "selectie naturala" a participantilor.

Detalii

Laura Sabina Neghina, Specialist Marketing - Sudometal

 

Am participat la training-ul "Managementul timpului si organizare" pentru a dobandi noi deprinderi, pentru a gestiona mult mai bine timpul si pentru a reusi sa-l transform din dusman in prieten. Dupa terminarea cursului am bifat multe informatii noi si am reusit sa-mi definesc un set de practici adaptat mie, pe care le pun in practica.

Detalii

Livia Patrascu - Hamlet

 

In cadrul cursului pot spune ca mi-am redescoperit echipa si am realizat ca impreuna putem gasi noi solutii. Nu am stiut niciodata cat de usor poate fi sa treci de la o situatie la alta atunci cand esti pregatit, motiv pentru care voi incerca sa aplic pe viitor toate instrumentele si lucrurile invatate aici.

Detalii

Liviu Godinac, Director General - Tornado Trade

 

Toate trainingurile Brightway m-au ajutat la perfectionarea profesionala. Programele Brightway sunt in primul rand interactive si gradul de aplicabilitate a instrumentelor este foarte mare.

Detalii

Liviu Iliescu, Director Executiv - Protehnica

 

A fost o zi plina de buna dispozitie. Nu am avut nicio secunda senzatia de plictiseala. Modul in care ne-a fost structurata lectia, mie unul, mi-a creat senzatia de absorbtie imediata a regulilor de baza in vanzari.

Detalii

Lucian Trifan, Director Primasoft S.R.L

 

Gestionarea timpului se transforma in gestionarea mai multor resurse si anganjarea lor dupa criterii prioritare. Mesajul trainingului este inovator, clar, pe intelese, cu multe exemple utile, cu materiale insotitoare.

Detalii

Luciana Campeanu, Analist Servicii Client, Romexpo

 

Un training antrenant, interactiv, cu multe exemplificari si activitati practice. Atmosfera relaxanta, instrumentele prezentate pot fi aplicate. Trainer deschis, comunicativ, implicat si dedicat. Felicitari!

Detalii

Luminita Alexandru, Director General - Cortrom BG

 

Brightway realizeaza conexiunea dintre cunostintele teoretice si realitate. Participarea la trainingul Brightway ma ajuta sa inteleg datele din contabilitate, sa evaluez rezultatele financiare si sa intervin in punctele slabe.

Detalii

Madalina Borsos, Director General - Elanor Solutions

 

Trainingul Excel ma va ajuta in munca de zi cu zi de la birou. M-am simtit ca intr-o echipa veche, alaturi de niste oameni veseli, deschisi si extrem de placuti. 

Detalii

Madalina Nica, Operator Calculator - Floricon Salub

 

Cursul Brightspeech m-a facut sa am mai multa incredere in mine, sa inving cat de cat emotiile si sper sa ma ajute foarte mult in profesia mea.

Detalii

Madalna Papa, Asistent Manager - Euro Sandow Filiala Bucuresti

 

Participarea la acest training Brightway ma va ajuta sa fiu mai organizata si mult mai ordonata in toate activitatile pe care le intreprind si voi reusi mult mai usor sa-mi ating obiectivele propuse.

Detalii

Manuel Buturuga, Industrial Sales Manager - Lindab

 

Cursul mi-a oferit un limbaj de economist tradus pe intelesul unui inginer. Excelent! 

Detalii

Manuela Voicila, Director Executiv, BNI Romania

 

Dragi antreprenori sau administratori de companii, daca vreti nu un curs, ci niste abilitati magice prin care sa faceti cifrele din bilant sa va vorbeasca, locul vostru este aici!

Detalii

Maria Beldiman, Assistant Manager - VMP Group

 

Cred ca ma asteptam la o atmosfera ceva mai rigida, deci surpriza si satisfactia mea au fost cu atat mai marie cu cat, pe langa un set de informatii si tehnici extrem de utile, am avut parte de un cadru destins si prietenos.

Detalii

Marian Arghire, DEPABD - Ministerul Administratiei si Internelor

 

Programele Brightway m-au ajutat sa inteleg si sa parcurg intr-un timp foarte scurt multe informatii folositoare in domeniul meu de activitate. Modul de desfasurare a fost unul antrenant si placut. Consider participarea foarte utila si recomand cu incredere.

Detalii

Marian Manzariu, Director General - ACM Grup

 

Discutiile deschise, calde, provocarile, precum si simularile pe cazuri concrete si analiza lor sunt cateva dintre punctele forte pe care un program Brightway le are fata de alte programe la care am mai participat.

Detalii

Marian-Ionut Cojocariu, Director Logistica - Scorillo Intercom

 

Un curs foarte interesant cu aplicabilitate nu numai in viata profesionala ci si pe plan personal, in viata de zi cu zi. Ideile prezentate au fost insotite de exemple concrete care te fac sa constientizezi cu adevarat utilitatea lor. 

Detalii

Mariana Tartopan, Senior Analist Cercetare Vanzari - Pro TV

 

Trainingul este foarte dinamic, ehilibrat si bine structurat. Trainerii sunt usor abordabili iar atmosfera pe care o creeaza este foarte prietenoasa si pozitiva, astfel incat participantii isi pot insusi informatiile intr-un mod placut.

Detalii

Mauch Tünde, Coordonator Logistica - Wienerberger Sisteme de Caramizi

 

A fost un curs foarte practic, dominat de studii de caz care te ajuta sa intelegi si sa aplici imediat ceea ce ai invatat. In timpul cursului am trecut prin mai multe situatii de piata si trebuia sa ne adaptam rapid. In ceea ce priveste instrumentele primite, eu personal le voi aplica in analizele decizionale.

Detalii

Mihaela Luminita Vatavu, Avocat Titular - Cabinet Individual

 

Aceste cursuri mi-au oferit inca o posibilitate de a ma cunoaste mai bine dar si sansa de a-mi imbunatati performanta.

Detalii

Mihaela Pane, Analist Servicii Client, Romexpo

 

Cursul a fost unul interactiv, desfasurat intr-o atmosfera placuta, deschisa, si m-a captat prin activitate practica si implicarea participantilor in jocuri. De asemenea, informatiile prezentate deosebit de interesante.

Detalii

Mihaela Stroici, Reprezentant Medical Biogenis

 

Acest training m-a ajutat sa descopar anumite aspecte inedite legate de comunicare. Este un training care te ajuta excelent in perfectionarea discursului intr-o intalnire de business.

Detalii

Mircea Bazavan, Business Unit Manager - Hollowmen

 

O metoda rapida si relaxata de a afla lucruri noi si utile despre Excel. O metoda calma de predare si transmitere a informatiilor.

Detalii

Monica Atodiresei, Area Manager - Afriso Euro Index

 

Acest training m-a ajutat la imbunatatrirea sustinerii unei prezentari in fata publicului, O atmosfera destinsa, m-am simtit ca intr-o echipa. Trainerii sunt foarte profi! 

Detalii

Monica Icu, Director General - Euro Sandow Filiala Bucuresti

 

A fost un training extraordinar din punct de vedere al informatiei cat si a modului de prezentare si interactionare cu trainerul si colegii. Am gasit ceea ce cautam si plec cu o amintire placuta si un set de unelte pe care sa le folosesc pentru a imbunatati activitatea mea de lider. Bravo echipei Brightway!

Detalii
 
 « Previous 1 2 3 Next »