Abilitati de comunicare

 

Zilnic prezentam idei, proiecte, produse ori servicii pe care le oferim. Uneori ne adresam unei singure persoane, alteori catorva zeci sau chiar sute. Indiferent de caz, nu este indeajuns sa avem doar intentii bune, trebuie sa-i convingem pe cei din jur si sa-i inspiram sa treaca la actiune. O abordare prea persuasiva poate da impresia ca prezentarea este nerealista, una mai retinuta poate fi neconvingatoare. Daca spunem prea multe informatii s-ar putea ca lumea sa rateze esentialul, iar daca spunem prea putine este posibil ca mesajul sa nu fie inteles.

Stim ca a gasi solutia potrivita este o adevarata provocare si de aceea am conceput o serie de traininguri si simulari care sa ajute participantii in dezvoltarea abilitatilor de comunicare.

 

Brightspeech - Vorbitul in public si prezentari de succes - Public speaking training

 

Brightspeech este un curs practic de public speaking in cadrul caruia vei identifica modul de realizare a unor prezentari de succes si a unor discursuri care sa rezoneze cu publicul tau tinta. Vei exersa vorbitul in public si vei descoperi instrumente ...

Detalii