Abilitati manageriale

 

Viziunea si obiectivele organizatiei vin de la top management, sunt transmise mai departe catre middle management, apoi catre nivelurile de executie, fiind implementate in fiecare departament al companiei. Rolul liderilor din cadrul echipei este esential in motivarea oamenilor, construirea strategiior de dezvoltare si monitorizarea activitatilor operationale. Orice eroare inseamna costuri pentru companie.

Stim ca lucrul cu oamenii este o continua provocare si de aceea am conceput o serie de traininguri si simulari de business care sa ajute managerii din compania ta sa-si dezvolte abilitatile de conducere.

 

Brightboss® - Leadership Academy

 

Leadership Academy este un program de dezvoltare a abilitatilor manageriale, ce se desfasoara pe parcursul a 6 luni, si are ca obiectiv implementarea instrumentelor primite in propria organizatie. Programul consta in 2 sesiuni de lucru lunare, alaturi de alti manageri si realizarea unui proiect pentru imbunatatirea sistemului de functionare a propriei echipe.

Detalii

Brightbiz® – Simulare de business Finance4NonFinance

 
Brightbiz® este o simulare de business ce se adreseaza persoanelor care iau decizii si doresc sa inteleaga mai bine datele economice, sa poata sa-si analizeze partenerii, reducand riscul comercial, si sa-si construiasca propria strategie de management financiar pentru compania din care fac parte. Nu este necesar sa ai cunostinte din domeniul financiar-contabil pentru a participa la acest training.
Detalii

Brightboss® - Leadership strategic: provocari, solutii si implementare

 
Brightboss® este un training de leadership ce consta intr-un antrenament practic in arta conducerii. Vei parcurge un traseu de lucru care te ajuta sa-ti definesti directia si sa identifici parghii pentru a transmite viziunea ta membrilor echipei. Vei identifica adevaratele motivatii care ii determina pe oameni sa se schimbe si vei construi un sistem personalizat de leadership pentru organizatia din care faci parte.
Detalii

Brightboss® - First time manager

 
Modulul First time manager al programului de leadership Brightboss® este centrat pe dezvoltarea abilitatilor de conducere ale persoanelor care nu au experienta de management, au fost recent promovate sau urmeaza sa ocupe o pozitie de lider in organizatia din care fac parte. In timpul trainingului vei identifica modalitati in care te poti adapta noului rol de manager, vei primi instrumente de lucru cu oamenii si tehnici de motivare a echipei pentru a obtine rezultatele dorite.
Detalii

Brightboss® - Coaching pentru manageri

 

Modulul Coaching pentru manageri al programului de leadership Brightboss® este destinat managerilor care isi doresc sa contribuie la dezvoltarea fiecarui membru al echipei sale si sa ii sustina in atingerea obiectivelor propuse pentru a atinge performante cat mai mari. In timpul trainingului vei identifica principii fundamentale ale coachingului, tehnici NLP orientate catre rezultat, vei afla ce presupune acordarea unui feedback eficient si ce intrebari poti pune pentru a-ti orienta echipa catre gasirea solutiilor potrivite.

Detalii

Brightmove - Curs de marketing si strategie

 
Programul Brightmove este un curs de marketing in cadrul caruia va veti antrena sa utilizati tehnici de promovare si sa creati strategii de marketing pentru a creste valoarea brandului pe care il reprezentati si pentru a imbunatati performantele companiei ...
Detalii