Eficienta personala

 

Indiferent daca esti antreprenor, freelancer, manager sau ai un job tehnic, o mare parte dn rezultate pe care le obtii sunt corelate cu abilitatile tale personale de comunicare, negociere, managementul timpului sau organizare.

Specialistii Brightway au dezvoltat un set de traininguri interactive care se desfasoara sub forma unor simulari de business si iti ofera instrumentele de care ai nevoie pentru a implementa schimbarile dorite in viata ta personala si profesionala.

 

Brightplan - Managementul timpului si organizare

 

Oamenii care nu au niciodata timp fac cele mai putine lucruri. Serviciu, familie, prieteni, proiecte, termene limita si multe activitati pe care dorim sa le facem, dar cu toate astea o zi are numai 24 de ore. Participa la training pentru a te antrena sa aplici in viata ta un set de tehnici ce vor avea un impact pozitiv asupra productivitatii si echilibrului personal.

Detalii

Brightlife - Managementul stresului si inteligenta emotionala

 

Brightlife este un training open de inteligenta emotionala si managementul stresului la care veti descoperi ingredientele unei vieti echilibrate. Participand la acest curs practic, veti intelege elementele care stau la baza anumitor reactii, obiceiuri si sentimente...

Detalii

Brightlink® - Improvizatie si Gandire Creativa

 

Traim intr-o lume in care siguranta si predictibilitatea pe termen lung incep sa nu mai fie regasite in niciun domeniu de activitate. In acest context, adaptabilitatea la nivel personal si profesional, flexibilitatea, creativitatea, devin abilitati cheie pentru obtinerea performantei. Te invitam sa descoperi arta improvizatiei in cadrul unui antrenament practic si interactiv ce te va ajuta sa iti dezvolti aceste abilitati in vederea obtinerii unor rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Detalii

JobPerformance - Be a SMART Assistant Manager & Back Office

 
Afla cum poti fi eficient in pozitiile de Assistant Manager si Back Office!
Devino un om de baza pentru intreaga companie!
Detalii