Training MS Office

 

Atunci cand lucram cu baze de date, rapoarte sau tabele de multe ori ne petrecem ore intregi de lucru in fata calculatorului. Multe operatiuni pot fi automatizate folosind softurile din pachetul Microsoft Ofiice, economisind ore intregi de munca.

In acest sens am dezvoltat un set de traininguri practice care te ajuta sa-ti usurezi munca si sa construiesti un mod inteligent de lucru cu bazele de date.

 

Business Microsoft Excel - Lucreaza eficient cu baze de date, tabele si rapoarte

 

Trainingul de Microsoft Excel este un antrenament practic in urma caruia participantii invata sa utilizeze Excel in mediul de business pentru a economisi timp. Trainerul nostru, certificat Microsoft, va ajuta fiecare participant sa utilizeze functionalitatile Excel in propriul domeniu de activitate, oferind "tips & tricks" si modalitati de automatizare a anumitor activitati.

Detalii

Business Microsoft Excel cu VBA - Automatizarea proceselor de business cu Visual Basic for Applications (VBA) in Excel

 

Trainingul de Microsoft Excel cu VBA este un antrenament practic in urma caruia participantii invata sa utilizeze Excel in mediul de business pentru eficientizarea proceselor de lucru. Trainerul nostru, certificat Microsoft, va ajuta fiecare participant sa utilizeze functionalitatile Excel si VBA in propriul domeniu de activitate, oferind "tips & tricks" si modalitati de automatizare a anumitor activitati.

Detalii

Training Microsoft PowerPoint - Sustinerea unei prezentari de impact

 

Pe parcursul trainingului interactiv de MS PowerPoint veti primi instrumentele si tehnicile necesare pentru a realiza o prezentare de impact. Prin exercitii si simulari practice veti invata sa lucrati cu cele mai importante functionalitati de care dispune acest soft.

Detalii

Training Microsoft Word - Editarea profesionala a documentelor ce contin text

 

Cursul de MS Word va invata sa editati si administrati documente ce contin atat texte de dimensiuni reduse (articole, scrisori, cereri, documente comerciale), cat si texte ample (manuale de utilizare, carti, lucrari de specialitate). Participand veti reusi sa ajungeti la rezultatele dorite.

Detalii

Training Microsoft Project - Optimizarea proiectelor si gestionarea eficienta a acestora

 

Cursul de MS Project este un training interactiv, pe parcursul caruia veti invata cum puteti administra un proiect astfel incat sa eficientizati procesele de lucru si sa optimizati alocarea resurselor folosind programul MS Project. Pe parcursul trainingului veti aplica practic conceptele discutate pentru a intelege modul in care acestea pot fi implementate practic in organizatia dumneavoastra.

Detalii

Training Microsoft Access - Eficientizarea lucrului cu baze de date

 

La acest training de MS Access veti invata sa creati si sa administrati bazele de date astfel incat sa puteti personaliza diferite tipuri de cautari, filtrari si operatiuni conform specificului proceselor dumneavoastra de lucru. 

Detalii