Sales Expert Coaching

01.

Despre program

In ce consta programul Sales Expert Coaching?

Pentru ca lumea vanzarilor este mereu in schimbare si provocarile nu inceteaza sa apara, specialistii Brightway® au dezvoltat un program unic de coaching care sa tinteasca in mod particular provocarile care apar in acest domeniu. Atingerea potentialului maxim in activitatea de vanzare tine de modalitatea in care fiecare persoana isi parcurge propria calatorie in interiorul sau si exploreaza emotiile, fricile si punctele forte de acolo.

Coachii specializati si cu experienta in domeniul vanzarilor pot intelege mai bine si pot aderesa direct intrebarile potrivite pentru a te sprijini in procesul de descoperire a solutiilor specifice acestei profesii complexe.Totul se intampla in sesiuni unu-la-unu de 50-60 de minute.

Cui se adreseaza?

Programul se adreseaza persoanelor cu experienta in vanzari care au nevoie de o schimbare de perspectiva sau celor care intampina dificultati sau bariere sau doresc sa imbunatateasca anumite aspecte la activitatea lor. Fiind un domeniu in continua schimbare, provocarile pot sa apara chiar in cazul persoanelor cu experienta foarte vasta sau care detin pozitii manageriale.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti

 

Obiective Reale. Desi auzim despre obiective mai mereu, stabilirea unor obiective personale REALE este dificila dar extrem de importanta pentru obtinerea rezultatelor in plan personal si profesional.
Identificarea dificultatilor. Momentul oportun pentru a aloca timp dedicat pentru a analiza elementele pe care doresc sa le imbunatateasca la ei insisi.
Explorarea emotiilor si gandurilor. Credintele si trairile noastre ne influenteaza actiunile la fiecare pas. Constientizarea si intelegerea lor este esentiala pentru performanta.
Descoperirea elementor de putere. Explorarea propriei persoane duce catre descoperiri uneori dificile, alteori minunate, care te ajuta sa iti gasesti echilibrul personal.
Individualitate. Sesiunile de coaching 1:1 aduc cresterea, schimbarea sau imbunatatirea propriei persoane, exact in masura in care fiecare este pregatit si capabil.

Organizatie

 

Dezvoltarea oamenilor. Dezvoltarea fiecarui membru al echipei inseamna cresterea organizatiei. 
Imbunatatirea relatiilor cu partenerii/echipa. Oamenii echilibrati construiesc in jurul lor relatii functionale, prospere. A fi bine cu propria persoana inseamna a fi bine cu ceilalti.
Decizii mai bune. Compania castiga timp si resurse prin optimizarea deciziilor pe care oamenii le iau si evitarea greselilor. O singura decizie corecta inseamna pentru companie recuperarea investitiei.
Gestionarea schimbarilor. Sustinerea echipelor care trec prin perioade de tranzitie in care adaptabilitatea la noi contexte poate genera dezechilibre.
Sustinerea dezvoltarii organizationale. Cresterea exponentiala a unei companii trebuie consolidata de cresterea oamenilor cheie din echipa.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Sales Expert Coaching