Improvizatie si gandire creativa

01.

Detalii

In ce consta trainingul de Improvizatie si gandire creativa?

Traim intr-o lume in care siguranta si predictibilitatea pe termen lung incep sa nu mai fie regasite in niciun domeniu de activitate. In acest context, adaptabilitatea la nivel personal si profesional, flexibilitatea, creativitatea, devin abilitati cheie pentru obtinerea performantei. Te invitam sa descoperi arta improvizatiei in cadrul unui antrenament practic si interactiv ce te va ajuta sa iti dezvolti aceste abilitati in vederea obtinerii unor rezultate intr-un timp cat mai scurt.

Cui se adreseaza?

Acest program se adreseaza tuturor celor care au nevoie de o noua perspectiva asupra obiectivelor stabilite si a cailor prin care le pot atinge cu succes.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Constientizarea actiunilor. O serie de activitati de constientizare pentru a genera schimbari interioare.

Comportamente noi. Exercitii practice pentru a transforma un nou comportament intr-o obisnuinta.

Creativitate in gandire. Un set de instrumente de gandire creativa care pot fi aplicate atat in proiectele individuale, cat si alaturi de o echipa.

Adaptabilitate. O strategie de valorificare a creativitatii in functie de stilul de gandire adoptat.

Dovada sociala. Diploma de participare, care confirma parcurgerea programului de improvizatie si gandire creativa si nivelul de cunostinte dobandit, eliberata de una dintre cele mai recunoscute companii de training de pe piata.

Organizatie
 

Abordări noi. Modalitati noi si creative de a construi un proiect in echipa cu resurse limitate.

Inovatie. Tehnici de implementare a unui proces de inovatie in cadrul echipei pentru obtinerea de noi idei si generarea unui plus de productivitate.

Schimbarea perspectivei. Tehnici eficiente de schimbare a perspectivei asupra unei situatii si rolurile strategice din fiecare echipa.

Provocari personale. Perspective noi si invatare experientiala pentru optimizarea proiectelor ce conduc la economie (umana, timp) si investirea resurselor salvate in alte activitati cheie.

Dovada sociala. Constientizarea si asumarea de catre participanti a rolului de lider, pachetul de beneficii pe care acestia il primesc din partea organizatiei devenind o investitie si nu doar un cost.

Imagini de la
ultimele evenimente Brightway®
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Improvizatie si gandire creativa