DOGZ

DETALII

Care este ideea workshop-ului?

Știm ce înseamnă să fim prinși în agitația cotidiană și cum se simte când ne scapă printre degete lucrurile cu adevărat importante din viața noastră. De aceea, când vine vorba despre relații și aprecierea lor, câinii pot fi prietenii de la care sigur învățăm câte ceva.

Te invităm la un workshop unic în România, despre încredere, echipă, disciplină, curaj, dar și despre responsabilitate socială. All in one.

Te antrenezi să lucrezi mai bine în echipă alături de un Instructor Canin și un Business Trainer. Afli din lucrul cu câinii salvatori câte ceva despre tine, despre psihologia încrederii și cum să ai relații armonioase.

Structura atelierului unic DOGZ ne permite să învățăm de la instructori elemente utile despre psihologia câinilor, aplicabile în relațiile interumane. Împreună ne antrenăm să ne folosim gesturile, intonația, postura, răbdarea. Împreună învățăm despre tiparele de comportament, factorii de stres, procesul de schimbare, procesele terapeutice și misiunile unui câine salvator. 

Fiecare participant/ă va trece prin fazele de încredere, putere și autoritate, dobândind până la finalul antrenamentului conștientizări cu un impact extraordinar atât în viața personală, cât și în viața profesională.

Procente din valoarea acestui workshop vor fi redirecționate către o Asociație Non-Profit. Susținem eroii în acțiune care ajută autoritățile publice în situații de criză precum cutremure sau dispariții. Au nevoie de noi pentru a menține constantă pregătirea câinilor de utilitate socială, pentru a integra în diferite organizații guvernamentale sau neguvernamentale folosirea câinilor utilitari, pentru a educa opinia publică despre beneficiile interacțiunii om-animal. Dar mai ales pentru de pregătirea echipelor de Câini de Salvare & Câini pentru Terapia Asistată de Animale. 

De ce este programul DOGZ unic și imperios în România? În activitățile de căutare și salvare un câine face cât 50 de persoane. Componenta CSR permite companiilor și participanților să rămână activi prin donații, ore de voluntariat sau suport logistic în desfășurarea activității acestora.

TESTIMONIALE
REZULTATE

Ce obține echipa?

Încredere. Curaj. CSR. 
 
✓ Ne cunoaștem mai bine departe de clișeele vieții de la birou printr-un workshop unic în România
✓ Conștientizăm importanța lucrului în echipă, lucrăm pe încrederea din cadrul echipei și indiferent de diferențele dintre colegi depășim barierele personale
✓ Realizăm strategii și planuri de acțiune pe termen scurt 
✓ Exersăm poziții în comunicare și gestionarea factorilor de stres
✓ Ieșim din zona de confort și învățăm practici de dresaj și tehnici de auto-control prin relația om-câine
✓ Prin tehnicile de dresaj dezbatem subiecte precum inițierea unei legături, management emoțional, relația conflict/contaminare și relația recompense/pedepse
✓ Punem accent pe psihologia motivării și încrederea în propria persoană.
✓ Întărește responsabilitatea socială, oferă oportunitatea de voluntariat în cadrul Clubului Câinilor Utilitari, cât și donarea către acesta 
IMAGINI DE LA
ULTIMELE EVENIMENTE BRIGHTWAY
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. DOGZ