Teatru & Improvizație | Public Speaking

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul de Teatru și Comunicare Online?

Cu toții trecem printr-o perioadă în care trebuie să ne repoziționăm în online, iar fiecare ședință, întâlnire de vânzări, conferință sau moment de motivare s-a transferat pe o platformă digitală. Online-ul răpește mult din puterea de conectare a întâlnirilor față în față și avem nevoie de noi instrumente prin care să captăm atenția celor care ne ascultă.

Actoria are nenumărate secrete care ne pot fi de folos dacă vrei să transmiți emoții, să inspiri oameni și să îți păstrezi simțul umorului chiar și în prezentările online. Specialiștii noștri în artă și business te vor introduce în lumea magică a teatrului și vei descoperi în tine însuți partea aceea specială care strălucește chiar și din fața unui ecran.

Cui se adresează?

Atelierele de Teatru și Comunicare Online se adresează oricărei persoane care susține frecvent prezentări sau ședințe pe platforme web. Mai mult, trainingul se adresează celor care ocupă poziții de people management sau celor care susțin prezentări pentru mai multe persoane în același timp, dificultatea de conectare și interacțiune eficientă cu audiența fiind și mai dificilă în aceste cazuri. 

TESTIMONIALE
CE REZULTATE OBȚII

Participanți

 

Antrenarea vocii și a respirației. Vorbirea și respirația din pozitia așezat au nevoie de tehnică pentru a avea forța de penetrare și emoție.

Structurarea discursului. Conștientizarea și exersarea ritmului propice pentru a avea impact (diferența de ritmuri, frazare, punctuație). 

Folosirea limbajului paraverbal. Constientizarea importanței tonului vocii și exerciții de dicție care creează engagement.

Changing geography. Schimbarea posturii corporale împrospatează energia vorbitorului și trezește atenția audienței în tehnica specifică actoriei de film.

Focalizarea comunicării. Cu partenerii virtuali, exersăm "jocul la camera", specific actorului de film pentru a crește interactivitatea.

Organizație

 

Ședințe mai eficiente.  Managerii și liderii de echipe pot susține mai eficient ședințele periodice și să creeze o atmosferă plăcută online.

Comunicarea cu partenerii. Fie că este vorba de întâlniri de vănzări, fie discuții cu clienții sau prospecții, online-ul capătă noi dimensiuni.

Engagement. Fiecare participant la prezentările din companie va fi mai interesat și se va implica mai mult în activitățile de echipă.

Comunicare . Mesajele transmise online între membrii echipei și către clienți vor căpăta o formă mai plăcută și interactivă.

Conectare. Ceea ce ne lipsește cel mai mult în perioade de distanțare socială este conectarea. Folosind tehnici teatrale ne apropiem mai mult unii de alții.

IMAGINI DE LA
ULTIMELE EVENIMENTE BRIGHTWAY
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Teatru & Improvizație | Public Speaking