Tehnici practice de vânzare

01.

Despre Training

✓ Trainingul se desfășoară online, în patru sesiuni a câte 4h, pe parcursul a 4 zile, 6, 7, 8, 9, Februarie (09:30-13:30).
✓ Participanții primesc teme de implementare de la o sesiune la alta.
✓ Păstrăm stilul de livrare interactiv și fun prin învățare experiențială: simțul umorului și energia pozitivă fac totul mai ușor de gestionat.

De ce este util un training de vânzări?

Trecem constant prin schimbări la nivel mondial în toate industriile, iar fiecare schimbare vine și cu o transformare a modului prin care putem interacționa cu ceilalți.

Trainingul Tehnici Practice de Vânzare are ca scop perfecționarea abilităților de vânzare și comunicare cu potențialii/actualii clienți în condițiile actuale. Te invităm să privești prezentul ca pe o oportunitate ce accelerează transformările pozitive, un moment în care oamenii sunt mai deschiși la schimbare.

1. Performanțe măsurate după indicatori clari. Un training de vânzări practic, care te ajută la crearea unui proces intern de măsurare a performanțelor, personalizat pentru serviciul tău și care se aplică numai acestuia. Reușitele vor fi contabilizate prin intermediul unor KPIs (key performance indicators), stabilite împreună cu experții în sales;

2. Un set de pași care trebuie respectați întocmai. Deși mulți dezavuează acest termen, în cadrul acestui training de vânzări vei afla de ce este nevoie de strategii sau de ce, în lipsa lor, este foarte greu de ajuns la rezultatele dorite. Dar și de estimat dacă tu și compania ta sunteți pe drumul cel bun;

3. Obținerea unei rate de conversie mai mari. Creșterea numărului de întâlniri cu clienții și de contracte semnate reprezintă dezideratul oricărui om de vânzări, însa ne este clar că aceasta nu are loc niciodată peste noapte sau întâmplător. Îmbunătățirea ratei de conversie vine în urma aplicării unor tehnici clare, pe care noi le punem pe masă și le facem accesibile și pentru cu care nu au know-how relevant în domeniu;

4. "Citirea" clienților, în funcție de stilul lor. Sigur știi cât de important este să "citești" bine omul pe care îl ai în față, pe cel cu care negociezi, însă nu mulți reușesc să facă acest lucru în mod corect de fiecare dată. Datorită experienței și tehnicilor studiate în cadrul antrenării PCM, Bogdan te va ajuta să îți adaptezi abordarea în funcție de stilul personal al fiecarui client;

5. Creșterea ratei de retenție a clientilor. Nu în ultimul rând, pentru a crește rata de retenție a clienților, este nevoie ca relațiile cu aceștia să se desfășoare sub cele mai bune auspicii. Tu cum îți fidelizezi clienții? Punem pe masă toate secretele și vei afla cum să ai o rată de retenție mare pentru obținerea rezultatelor dorite inclusiv pe termen lung, nu doar pe termen scurt.

Hai să identificăm împreună soluțiile potrivite prin care îți poți securiza/dezvolta portofoliul de clienți!

02.

Beneficii

Ce obții în urma participării?

   ✓ Strategii pentru adaptarea procesului tău de vânzare la schimbările pieței; 
   ✓ Tactici de abordare a diferitelor tipuri de clienți;
   ✓ Tehnici de prezentare persuasivă a produselor și serviciilor oferite;
   ✓ Pași concreți pentru definirea unui set de argumente de vânzare convingătoare;
   ✓ Strategii de efectuare a concesiilor pe parcursul vânzării;
   ✓ Modalități pentru a răspunde obiecțiilor și a comunica în situații dificile;
   ✓ Pârghii pentru a atrage clienți noi;
   ✓ Un manual de implementare pentru a putea pune în practică instrumentele primite;
   ✓ Noi parteneri de afaceri, posibilitatea de a schimba referințe și a încheia parteneriate cu participanții la training.

03.

Testimoniale

04.

Investitie si organizare

Trainer: Bogdan Secară

Având o abordare foarte pragmatică a programelor de training pe care le implementeaza, Bogdan are la bază o experiență profesională foarte vastă pe care a obținut-o din contactul nemijlocit cu mediul de business în procesul de promovare și vânzare directă, precum și conducand echipe eterogene de până la 100 de oameni.

Valoarea adăugată a experienței de management la nivel națonal o reprezintă activitatea sa în cadrul proiectelor la nivelul Europei de Est: coaching si mentoring pentru echipe de middle management, obtinerea calificativului “Proficiency“ pentru GM ș desemnarea ca parte a grupului international High Potential al unei mari companii multinationale. (vezi profilul complet la Bogdan Secară - Senior Trainer)

Investiție

Investiția este de 350 EUR + TVA. Persoanele fizice primesc discount valoarea TVA. Investiția se recuperează odată cu primele procese de lucru optimizate în urma cursului.  

Desfășurare

Trainingul se desfășoară online, pe Zoom, în sesiuni de câte 4 ore, în zilele de 6, 7, 8, 9, Februarie (09:30-13:30).

05.

Formular de inscriere

Date de contact
Nume si Prenume
Companie
Pozitie ocupata
Telefon
E-mail
Oraș
Adresa
Datele companiei
Persoana fizica
Persoana juridica
Selecteaza numarul de persoane inscrise:
Declar ca sunt de acord cu colectarea datelor mele cu caracter personal (conform GDPR) de catre Brightway® (Inspire Business Solutions SRL) in scopul utilizarii acestora in procesul de inscriere si pentru buna desfasurare a activitatii.
Doresc sa primesc noi informatii privind evenimentele viitoare, ofertele disponibile si alte oportunitati de dezvoltare personala si profesionala.
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Tehnici practice de vânzare