Curs finante pentru nonfinantisti predat de lideri in domeniu!

01.

Despre training

In ce consta Trainingul de Finante pentru Nonfinantisti?

Am inceput cursul Finance for Non Finance acum aproape 20 de ani, din dorinta de a face lumina intr-o arie unde pe atunci nu existau decat expertii scoliti si totul parea greoi si complicat de inteles din exterior.

Dupa cum stim, fiecare tara are un cod fiscal propriu, poate similar cu al altora, dar in principiu unic. Cu inspiratia oferita de zeci de ani de experienta in management si finante, am creat un curs de finante pentru nonfinantisti adaptabil pentru orice sistem de contabilitate, dar in mod expres conturat pentru economia noastra locala.

L-am gandit de la bun inceput, si este si in ziua de azi, un curs de strategie decizionala. Trainingul de finante pentru nonfinantisti Brightway®️ pleaca de la intelegerea principiilor economice si contabilizarea informatiilor financiare si ajuta la excelenta in adoptarea deciziilor pe termen scurt, mediu si lung. Iar acest lucru creeaza o buna oportunitate de dezvoltare pentru economisti.

Cursul Finance for Non Finance se desfasoara sub forma unei simulari de business, urmarind intelegerea si analiza informatiilor financiare, pentru facilitarea unor decizii favorabile. Practic, managerii sunt pusi sa ia decizii pe baza indicatorilor, lucrand pe situatii financiare trecute si viitoare posibile.

Anii trec si noi ne adaptam constant, ne actualizam tehnicile si tinem pasul cu legislatia, in cadrul cursului de finante pentru nonfinantisti. Cu ajutorul tehnicilor noastre, participantii vor avea oportunitatea de a intelege mai bine date economice importante, de a reduce riscul comercial si de a-si construi propria strategie de management financiar pentru compania din care fac parte.

Cui se adreseaza un training de finante pentru nonfinantisti/finance for non finance?

Daca decizi sa te inscrii la trainingul gandit de catre expertii nostri, trebuie sa stii ca experienta prealabila sau cunoasterea anterioara a informatiilor financiare nu este necesara! Da, acestea reprezinta un plus, insa scopul unui curs de finante pentru nonfinantisti este focusul pe nevoile clientului, pentru ca simularea de business Finance for Non Finance sa indrume deciziile in echipa, in afaceri.

Ne adresam direct persoanelor care lucreaza cu indicatori, bugete, planificari, analize sau alte informatii financiare, managerilor si antreprenorilor. Pentru ca ne axam pe impactul deciziilor in business, completam cursul cu tehnici si informatii utile atat persoanelor care nu au cunostinte financiare, cat si celor care au studii/experienta in acest domeniu.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate cursului de Management Financiar

Participanti
 

Experienta decizionala. Acumularea, in doar doua zile, a echivalentului unei experiente decizionale de trei pana la cinci ani.

Decizii profitabile. Identificarea unui nou mod de a lua decizii, bazat pe date economice.

Performanta si progres. Intelegerea mecanismelor economice si a pietei in care activezi.

 Aplicabilitate practica. Studii de caz cu exemple concrete din activitatea proprie, solutii usor de aplicat in deciziile zilnice.

Indicatori financiari. Participand la trainingul Finance for Non Finance, vei intelege usor informatiile economice, fara a fi nevoie de cunostinte prealabile din domeniul financiar.

Organizatie
 

Analiza financiara. Tehnici de analiza a concurentilor si partenerilor de business.

Eficienta in management. Un sistem de management bazat pe gestionarea eficienta a ciclului cash.

Evaluarea oportunitatilor. O analiza a pietei in care activeaza compania si a oportunitatilor de a atrage capital.

Previziuni. Cresterea calitatii deciziilor, fapt ce se va reflecta direct in costurile si veniturile viitoare.

Avantaj in negocieri. Negocieri mai profitabile cu partenerii comerciali si diminuarea riscurilor.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Curs finante pentru nonfinantisti predat de lideri in domeniu!