Cursuri Microsoft Project

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Microsoft Project?

In primul rand, Microsoft Project este un software de gestionare a proiectelor realizat pentru managerii de proiect. In functie de scopul pentru care este folosit, acesta permite planificarea proiectelor, alocarea de sarcini, gestionarea resurselor, intocmirea rapoartelor si cu siguranta lista poate continua.

Cu doua editii disponibile, versiunea standard si versiunea profesionala, chiar daca face parte din pachetul Microsoft Office, Microsoft Project nu este compatibil cu computerele Mac, dar trebuie sa stii ca ambele partajeaza un format de fisier unic, numit MPP.

Microsoft Project este un program cu care managerii pot urmari desfasurarea unui proiect tinand cont de resurse, timp si elemente livrabile. A aparut natural din nevoia simplificarii proceselor, reducerea timpului de lucru sau de instruire si are caracteristici de planificare familiare pentru managerii de proiect.

Iar pentru ca fata de alte aplicatii Office, acesta nu este chiar cel mai usor de folosit, am creat cursuri Microsoft Project. Pe parcursul trainingului, vei invata cum sa administrezi un proiect, astfel incat sa eficientizezi procesele de lucru si sa optimizezi alocarea resurselor.

In timpul unui curs Microsoft Project, vei aplica conceptele discutate pentru a intelege modul in care acestea pot fi implementate practic in organizatia ta. Iata cum:

  • ✓ prin gestionarea resurselor umane, solicitand si alocand sarcini;
  • ✓ prin vizualizarea, planificarea si gestionarea proiectelor cu liste de activitati;
  • ✓ lucrezi cu Kanban? Un training Microsoft Project te va ajuta la gestionarea fluxului de lucru si a statusului;
  • ✓ diagrama traditionala Gantt este inclusa pentru planificarea sarcinilor cronologic;
  • ✓ echipele pot lucra impreuna la proiecte si pot vedea in timp real update-urile;
  • ✓ exista rapoarte pre-construite care pot urmari progresul, resursele, programele si portofoliile;
  • ✓ poti urmari pontajul orelor si facilita documentatia pentru salarizare, inclusiv si pentru facturare.

Cui se adreseaza un curs Microsoft Project?

Trainingul Microsoft Project este destinat managerilor de proiecte, dar si utilizatorilor de nivel incepator sau intermediar care vor sa creeze sau sa gestioneze un proiect intr-un mod practic si eficient.

02.

Testimoniale

03.

Rezultate trainingului Microsoft Project

Participanti
 

Desfasurare optima. Tehnici pentru definirea corecta a task-urilor si realizarea graficului de desfasurare a proiectelor.

Corectitudinea datelor. Daca vei urma un curs Microsoft Project, vei invata modalitati de a integra sortari si filtre pentru a obtine date specifice, precum si metode de vizualizare structurata a acestor informatii (diagrama Gantt, diagrama de retea etc.).

Aplicabilitate practica. In timpul trainingului Microsoft Project, notiunile teoretice sunt insotite de exemple relevante.

Consultanta. Cursantii vor fi ajutati de trainerii Brightway pe o perioada de 3 luni. Acestia vor beneficia de consultanta prin telefon sau e-mail.

Dovada sociala. In urma finalizarii unui curs Microsoft Project, vei primi o diploma de participare care va arata faptul ca ai parcurs acest program.

Organizatie
 

 Drumul critic. Cai de identificare a drumului critic si de luare a unor decizii importante pe baza acestuia.

Procese de lucru. Strategii pentru eficientizarea proceselor de lucru din cadrul unui proiect.

Know-how-ul echipei. Inscrie-te la un curs Microsoft Project si vei putea impartasi cu membrii echipei tale toate cunostintele acumulate.

Evolutia sarcinilor. Actiuni practice pentru urmarirea sarcinilor si a gradului acestora de indeplinire.

Interactivitate. Networking, noi parteneri si legaturi de afaceri.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri Microsoft Project