Cursuri negociere si persuasiune - de la strategie la "arta"!

01.

Despre training

In ce consta Trainingul de Negociere si Persuasiune?

Se spune ca, de multe ori in viata, nu primesti ceea ce meriti, ci ceea ce negociezi.

La fel ca mare parte din abilitatile pe care le putem deprinde si folosi atat personal, cat si profesional, capacitatea noastra de a negocia se imbunatateste cu timpul si cu practica. Cu toate acestea, nu este tocmai usor sa gasim contextele si oportunitatile potrivite de a practica abilitatile noastre de negociere. Asta daca nu vrem sa ne aruncam direct in "ring"!

Cursul de negociere/persuasiune marca Brightway®️ este construit cu accent pe elementele critice din timpul unei negocieri. Indiferent de contextul in care ne aflam, ca vorbim despre negocieri de afaceri, comerciale, politice, salariale sau in situatii personale, trebuie sa pastram focusul pe obiectivele noastre, pe limitele lor, dar si pe maximul potentialului nostru. Stii proverbul romanesc cu plapuma? Prin acest training de negociere practica, reusim sa invatam sa ne... intindem fix cat trebuie!

Programul intitulat "Tehnici Practice de Negociere" are la baza o simulare interactiva, pe parcursul careia participantii vor constientiza care sunt punctele lor forte intr-o negociere si ce zone specifice necesita imbunatatiri.

In cadrul trainingului de negociere, punem accent pe diferentele dintre persuasiune si manipulare, definim tipurile de negocieri si punem in scena situatii cheie in care ne putem folosi abilitatile de negociere si persuasiune.

Totodata, realizam un set de instrumente de persuasiune si comunicare pe care clientii nostri il pot aplica mai departe, in procesele zilnice de negociere. Aplicat si in latura personala, acest curs devine unul cat se poate de util.

Cui se adreseaza Cursul de Negociere si Persuasiune?

Programul nu tine cont de industrie, de varsta sau de zona. Se adreseaza reprezentantilor comerciali, persoanelor din departamentul de achizitii, managerilor etc. De fapt, tinand cont de utilitatea sa atat personala, cat si profesionala, noi recomandam trainingul de negociere si persuasiune tuturor celor care isi doresc rezultate mai bune in negocierile zilnice.

Cum te ajuta un training de negociere?

02.

Testimoniale

03.

Rezultate

Participanti
 

Pregăairea negocierii. Dezvaluim instrumente cheie pentru pregatirea negocierii si realizam un planificator dinamic;

Stiluri de negociere. Analizam principalele stiluri de negociere, impreuna cu diverse tehnici de adaptare;

Metode de persuasiune. Exploram un set de factori emotionali care influenteaza deciziile interlocutorilor;

Limbajul nonverbal. Utilizam elementele non-verbale pentru a rezona cu interlocutorul si a intari argumentele prezentate;

Aplicabilitate practica. Realizam studii de caz cu exemple concrete din activitatea proprie si oferim solutii particularizate.

Organizatie
 

Analiza proces. In cadrul cursului de negociere, facem o "radiografie" a procesului de negociere si iti dezvaluim actiuni concrete pentru eficientizarea acestuia;

Stakeholders. Punem la punct un sistem pentru analiza persoanelor implicate in procesul de negociere;

Comunicare si persuasiune. Dezvaluim instrumente de comunicare si persuasiune aplicabile imediat in activitatea fiecarui angajat, dar si la nivel organizational;

Obiective. Realizam strategii pentru stabilirea obiectivelor, analiza riscurilor, matricea SWOT in negocieri.

Rezultate. Iti dezvaluim tehnici practice pentru atingerea obiectivelor in negocierile cu furnizorii si clientii.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri negociere si persuasiune - de la strategie la "arta"!