Cursuri project management pentru eficienta maxima!

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Project Management?

Daca ne ghidam dupa definitia conform careia “un proiect este un efort temporar realizat pentru crearea unui produs, serviciu sau rezultat unic”, oare mai exista companii in care nu avem proiecte si manageri de proiect? Noi credem ca proiecte exista peste tot, sub diverse forme. Includem aici de la task-uri zilnice si sarcini pe termen foarte scurt, la proiecte ample, cu bugete mari si desfasurare pe perioade lungi de timp, in care se pot implica mai multi stakeholderi. Fie ca ocupi rolul de project manager sau pur si simplu administrezi proiecte, un set de instrumente si metode de abordare te pot ajuta sa-ti atingi obiectivele.

La Brightway, construim un training de project management bazat pe metode experientiale de invatare si adaptat la specificul proiectelor din organizatia ta (agile, waterfall, hibrid). Participantii vor primi tehnici si instrumente pentru a gestiona eficient un proiect si se vor antrena sa le aplice pe cazuri concrete din organizatia din care fac parte. Cursul de managementul proiectelor contine metodologii care pot fi aplicate in special in proiectele din cadrul unei companii dar, informatiile primite sunt utile inclusiv la imbunatatirea performantelor la nivel personal.

Pentru ca traim intr-o situatie incerta si dorim sa performam mai ales in contextul actual, managementul de proiect implica si o serie de elemente de adaptare la situatia generata de pandemia de Sars-Cov-2, situatia geopolitica si digitalizare.

Cui se adreseaza cursurile de project management?

Cursurile Project Management este adaptat in functie de participanti si domeniul de activitate, astfel incat se poate adresa persoanelor care sunt responsabile cu administrarea proiectelor si nu au mai facut un astfel de curs pana in momentul de fata, dar si project managerilor cu experienta care vor sa obtina instrumente avansate care corespund cu metodologiile agile sau waterfall.

Este un curs de dezvoltare potrivit si pentru cei care nu au intr-un mod formal functia de Project Manager, insa preiau constant sau periodic responsabilitati de gestionare a diverselor proiecte din cadrul companiei.

Care este finalitatea unui training de project management?

02.

Testimoniale

03.

Rezultatele cursurilor de Project Management

Participanti
 

✓ Instrumente specifice agile si/sau waterfall. Primesti instrumente pentru a aloca resursele si a imparti sarcinile aferente proiectului. Trainingul este personalizat in functie de metodologia potrivita pentru tine.

✓ Tehnici de stabilire a obiectiveor si drumului critic. Te antrenezi sa definesti obiectivele unui proiect si sa structurezi etapele acestuia. Evaluezi drumul critic, lucrezi cu grafice, rapoarte si instrumente de adaptare la schimbare.

✓ Indicatori de performanta. Descoperi diverse metode prin care poti urmari calitatea si statusul proiectelor. Construiesti chei de control pentru fiecare rol din patricea RASCI.

✓ Metode de comunicare eficienta. Inveti tehnici de comunicare cu stakeholderii pe parcursul derularii proiectului. Analizezi diverse modele de interactiune si canale de comunicare.

✓ Platforme software si strategii de optimizare. In cadrul acestui training de project management, analizezi platforme de gestionare a proiectelor si primesti instrumente pentru a optimiza fluxurile de lucru.

Organizatie
 

✓ Eficienta crescuta. Dezvoltam strategii pentru optimizarea modului in care participantii gestioneaza proiectele din organizatie cu scopul de a salva timp, bani si alte resurse.

✓ Diminuarea erorilor. In cadrul cursului de managementul proiectelor Brightway®️, participantii primesc indicatori scalabili pentru a monitoriza evolutia proiectelor si calitatea muncii, reducand greselile operationale.

✓ Agilitate in context de schimbare. Indiferent de tipul proiectelor, participantii vor fi echipati cu strategii pentru a se repozitiona si adapta continuu la schimbarile din piata.

✓ Evaluare obiectiva. Realizam impreuna procese de lucru masurabile prin instrumente specifice si un set de KPIs. Astfel, organizatia o evaluare in timp real a statusului fiecarui proiect.

✓ Raportare clara si predictibilitate. La aceste cursuri de project management, participantii se antreneaza sa implementeze strategii pentru definirea bugetelor, realizarea previziunilor si rapoartelor.

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri project management pentru eficienta maxima!