Cursuri project management pentru eficienta maxima!

01.

Despre training

In ce consta trainingul de Project Management?

Daca ne ghidam dupa definitia conform careia “un proiect este un efort temporar realizat pentru crearea unui produs, serviciu sau rezultat unic”, oare mai exista companii in care nu avem proiecte si manageri de proiect? Noi credem ca proiecte exista peste tot, sub diverse forme. Includem aici de la task-uri zilnice si sarcini pe termen foarte scurt, la proiecte ample, cu bugete mari si desfasurare pe perioade lungi de timp, in care se pot implica mai multi stakeholderi. Oricum ar fi, un proiect denota munca noastra si trebuie dus la bun sfarsit.

La Brightway, construim un training de project management bazat pe metode experientiale de invatare. Participantii vor primi tehnici si instrumente pentru a gestiona eficient un proiect si se vor antrena sa le aplice pe cazuri concrete din organizatia din care fac parte. Cursul de managementul proiectelor este conturat de metodologii care pot fi aplicate in special in proiectele profesionale, dar, cum informatiile primite sunt atat de utile, ele vor ajuta inclusiv la imbunatatirea performantelor personale.

Pentru ca traim intr-o situatie incerta si dorim sa performam mai ales in contextul actual, managementul de proiect implica si o serie de elemente de adaptare la situatia generata de pandemia de Sars-Cov-2.

Cui se adreseaza cursurile de project management?

Cursurile Project Management se adreseaza persoanelor care sunt responsabile cu administrarea proiectelor si nu au mai facut un astfel de curs pana in momentul de fata.

Este un curs de dezvoltare potrivit si pentru cei care nu au intr-un mod formal functia de Project Manager, insa preiau constant sau periodic responsabilitati de gestionare a proiectelor.

Care este finalitatea unui training de project management?

02.

Testimoniale

03.

Rezultatele cursurilor de Project Management

Participanti
 

✓ Instrumente. Primesti instrumente pentru a aloca resursele si a imparti sarcinile aferente proiectului.

✓ Obiective. Te antrenezi sa definesti obiectivele unui proiect si sa structurezi etapele acestuia.

✓ Metode de comunicare. Inveti metode de comunicare cu stakeholderii pe parcursul derularii proiectului.

✓ Strategii de prioritizare. In cadrul acestui training de project management, analizezi strategii de prioritizare pe care le poti implementa in activitatea ta.

Organizatie
 

✓ Eficienta. Dezvoltam strategii si metode de lucru agile pe care echipa le va aplica in anumite proiecte cheie.

✓ Repere. In cadrul cursului de managementul proiectelor Brightway®️, primesti indicatori scalabili pentru a monitoriza evolutia proiectelor si calitatea muncii.

✓ Evaluare. Realizam impreuna procese de lucru masurabile prin instrumente specifice si un set de KPIs.

✓ Raportare. La aceste cursuri de project management, realizam strategii pentru definirea bugetelor, realizarea previziunilor si rapoartelor.

 

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. Cursuri project management pentru eficienta maxima!