Training
Diagnoză
 • Investigarea nevoilor
 • Analiza proceselor
 • Evaluare
 • Plan de lucru
Training
 • Dezvoltarea abilităților
 • Livrare de instrumente
 • Antrenament
 • Plan de acțiune
Follow-up
 • Consolidarea tehnicilor învățate
 • Soluționarea provocărilor reale
 • Feedback
 • Repoziționare
DESCOPERĂ
BRIGHTWAY
Profesionalismul Brightway se reflectă în metodologia folosită în livrarea trainingurilor. Organizăm sesiuni practice pentru dezvoltarea abilităților (soft-skills & tehnice) sub forma unor simulări de business interactive, care îi provoacă pe participanți să descopere soluții reale, aplicabile într-un timp foarte scurt.
Programele personalizate de consultanță ajută la cristalizarea informațiilor și tehnicilor învățate și oferă optimizarea pe termen lung a proceselor de business.
Leadership & Management
Finance4NonFinance

Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă și învață să interpretezi indicatorii financiari cu care lucrezi.

Află mai multe
Leadership strategic

Trainingul de Leadership Strategic constă intr-un antrenament practic în arta conducerii. Definește-ți direcția și începe să transmiți cu adevărat!

Află mai multe
Marketing și strategie

Antrenează-te în utilizarea tehnicilor de promovare și creează strategii de marketing pentru a crește valoarea brandului pe care îl reprezinți.

Află mai multe
Vânzări
Telesales & Customer Service

Consilierea clienților și comunicarea proactivă sunt abilități cheie într-o lume în care digitalizarea și rapiditatea ne guvernează alegerile zilnice.

Află mai multe
Tehnici de vânzare B2B/B2C

Trainingul de vânzare și comunicare cu clienții te ajută în perfecționarea abilităților de vânzare și optimizarea procesului de interacțiune cu clienții.

Află mai multe
Customer Care

Trainingul de Customer Care te ajută să îți antrenezi abilitățile de relaționare și comunicare. Oferă clienților tăi experiențe memorabile.  

Află mai multe
Negociere și persuasiune

Se spune că în viață nu primești ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi. Participă la trainingul de Negociere și  perfecționează-te în arta negocierii. 

Află mai multe
Microsoft Office
Business Microsoft Excel

"Tips & tricks" în Excel și modalități de a-ți ușura activitatea. Înscrie-te la trainingul de MS Excel și descoperă cât de simplu și eficient poți lucra.

Află mai multe
VBA în Business Microsoft Excel

Aplică funcționalitățile Excel și VBA în domeniul tău de activitate, folosește scurtături utile și automatizază activitățile care consumă timp.

Află mai multe
Microsoft Power Point

Îți dorești ca informațiile pe care le transmiți să aibă un impact mai important? Participă la trainingul interactiv de MS PowerPoint.

Află mai multe
Microsoft Word

Învață să lucrezi eficient și ușor în Microsoft Word. În cadrul acestui training înveți să editezi și să administrezi orice tip de documente text.

Află mai multe
Eficiență Personală
Managementul timpului

Oamenii care nu au niciodată timp, fac cele mai puține lucruri. Antrenează-te într-o simulare interactivă de time management.

Află mai multe
Managementul stresului

Participă la trainingul de inteligență emoțională și managementul stresului și intră în lumea misterioasă a emoțiilor și a lucrului cu tine. 

Află mai multe
Public Speaking

Trainingul Public Speaking antrenează abilitățile de vorbit în public și te ajută să identifici modul ideal de realizare a unor prezentări de succes.

Află mai multe
✮ Specializate pe domenii
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedbackul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reusit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
ABONEAZĂ-TE ACUM LA
NEWSLETTER-UL NOSTRU
Rămâi conectat cu noi și primește noutățile care te interesează.
ABONEAZĂ-TE