Training

Diagnoză
 • Investigarea nevoilor
 • Analiza proceselor
 • Evaluare
 • Plan de lucru
Training
 • Dezvoltarea abilităților
 • Livrare de instrumente
 • Antrenament
 • Plan de acțiune
Follow-up
 • Consolidarea tehnicilor învățate
 • Soluționarea provocărilor reale
 • Feedback
 • Repoziționare
Nu există moment mai oportun pentru a investi în dezvoltare!
Descoperă programele și trainingurile Brightway®

într-un mediu de business în care ritmul schimbărilor crește exponențial, este esențial să ai în echipă oameni bine pregătiți. Dezvoltarea abilităților cheie, de care fiecare membru al organizației are nevoie pentru a performa în rolul pe care îl ocupă, poate face diferența dintre dezvoltarea durabilă sau declinul companiei.

Cum te poate ajuta un program de training în contextul actual?

Este important să privești un training ca pe o investiție, nu ca pe un cost. Programele de dezvoltare Brightway® au la bază metodologii experiențiale de învățare: simulări de business, exerciții de tip role-play, studii de caz, sesiuni de antrenament cu feedback din partea trainerului. Astfel, participanții își dezvoltă accelerat abilitățile de care au nevoie și acumulează experiență într-un timp scurt.

Programele personalizate de training te pot ajuta să atingi obiective concrete, ca de exemplu să: crești rata de conversie a echipei de vânzări, adaptezi sistemul de management la schimbările actuale, scurtezi timpul de lucru pe anumite procese etc.

Te invităm să vizualizezi principalele programe de training Brightway® și să contactezi consultanții noștri pentru a stabili un plan de dezvoltare pentru echipa ta.

 

Leadership & Management
Finance for NonFinance

Antrenează-te să iei decizii pe baza informațiilor financiare într-o simulare de business interactivă și învață să interpretezi indicatorii financiari cu care lucrezi.

Află mai multe
Leadership strategic

Trainingul de Leadership Strategic constă într-un antrenament practic în arta conducerii. Definește-ți direcția și fii o sursă de inspirație pentru cei din jurul tău!

Află mai multe
First time manager

Trainingul First Time Manager este centrat pe dezvoltarea abilităților de conducere ale persoanelor care nu au experiență de management, au fost recent promovate sau urmează să ocupe o poziție de lider în organizația din care fac parte.

Află mai multe
Marketing și strategie

Antrenează-te în utilizarea tehnicilor de promovare și creează strategii de marketing pentru a crește valoarea brandului pe care îl reprezinți.

Află mai multe
Project Management

Cum poți să gestionezi eficient proiectele în care ești implicat în organizația ta în contextul actual? Participând la training practic și interactiv de Project Management.

Află mai multe
Vânzări
Telesales & Customer Service

Consilierea clienților și comunicarea proactivă sunt abilități cheie într-o lume în care digitalizarea și rapiditatea ne guvernează alegerile zilnice.

Află mai multe
Tehnici de vânzare B2B/B2C

Trainingul de vânzare și comunicare cu clienții te ajută în perfecționarea abilităților de vânzare și optimizarea procesului de interacțiune cu clienții.

Află mai multe
Tehnici de vânzare consultativă B2C

Cursul de vânzare consultativă B2C se adresează echipelor de vânzări care oferă produse și servicii adresate clientului final, primesc clienții în magazin/showroom/clinică, sau au contact cu aceștia pentru a le oferi îndrumări în hypermarketuri, la evenimente, târguri ori expoziții.

Află mai multe
Customer Care

Trainingul de Customer Care te ajută să îți antrenezi abilitățile de relaționare și comunicare. Oferă clienților tăi experiențe memorabile.  

Află mai multe
Negociere și persuasiune

Se spune că în viață nu primești ceea ce meriți, ci ceea ce negociezi. Participă la trainingul de Negociere și  perfecționează-te în arta negocierii. 

Află mai multe
Microsoft Office
Business Microsoft Excel

"Tips & tricks" în Excel și modalități de a-ți ușura activitatea. Înscrie-te la trainingul de MS Excel și descoperă cât de simplu și eficient poți lucra.

Află mai multe
VBA în Business Microsoft Excel

Aplică funcționalitățile Excel și VBA în domeniul tău de activitate, folosește scurtături utile și automatizază activitățile care consumă timp.

Află mai multe
Microsoft PowerPoint

Îți dorești ca informațiile pe care le transmiți să aibă un impact mai important? Participă la trainingul interactiv de MS PowerPoint.

Află mai multe
Microsoft Word

Învață să lucrezi eficient și ușor în Microsoft Word. În cadrul acestui training înveți să editezi și să administrezi orice tip de documente text.

Află mai multe
Microsoft Project

Cursul de MS Project este un training interactiv, pe parcursul căruia veți învăța cum puteți administra un proiect în scopul eficientizării proceselor de lucru și al optimizării resurselor alocate.

Află mai multe
Dezvoltare Personală
A new mindset: Growth Mindset

Inteligența emoțională și capacitatea de a gestiona relațiile cu ceilalți la distanță, au devenit abilități esențiale pentru noua realitate. Antrenează-le!

Află mai multe
Metodologia Process Communication Model® (PCM)

Pocess Communication Model® te ajută să determini într-o întâlnire trăsăturile de personalitate ale interlocutorilor. Descoperă cum!

Află mai multe
Momentul de Motivare

Momentul de Motivare Brightway își propune să revitalizeze spiritul echipei tale și să aducă un plus de energie în clipe de incertitudine.

Află mai multe
Be a SMART Assistant Manager & Back Office

Află cum poți fi eficient în pozițiile de Assistant Manager și Back Office. Devino un om de bază pentru întreaga companie!

Află mai multe
Public Speaking

Trainingul de Public Speaking antrenează abilitățile de vorbit în public și te ajută să identifici modul ideal de realizare a unor prezentări de succes.

Află mai multe
Managementul Stresului

Participă un training de dezvoltare personală în care vei conștientiza mecanismele tale de stres. Întră în lumea misterioasă a creierului și a lucrului cu tine.

Află mai multe
Time Management

Oamenii care nu au niciodată timp, fac cele mai puține lucruri. Antrenează-te într-o simulare interactivă de time management.

Află mai multe
✮ Specializate pe domenii
CELE MAI RECENTE
TESTIMONIALE
Feedback-ul participanților este foarte important pentru noi. Vezi ce părere au participanții despre programele Brightway, cum au reușit să aplice instrumentele primite și care a fost utilitatea practică a conceptelor învățate.
TRAININGURILE
BRIGHTWAY
Experiențele Brightway se bazează pe ideea de simulare de business și învățare practică. Recreăm contexte reale de business prin care participanții se regăsesc în situația de a lua decizii și de a experimenta "live" contextul organizațional. Înscrie-te acum!
Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
 1. Training