Growth Mindset

A new mindset: Growth Mindset

DESPRE TRAINING

În ce constă trainingul Growth Mindset?

Probabil că nu există perioadă mai bună ca aceasta pentru a aduce schimbări în modul în care trăim. Și aici ne referim clar la îmbunătățiri în modul de lucru, modul de interacțiune cu ceilalți, dar și modul de a gândi! 

Schimbarea este un aspect natural, ce apare cu periodicitate în toate aspectele vieții. Unele organisme se adaptează sau evoluează, altele dispar. Un moment de criză poate să reprezinte un accelerator al transformărilor pozitive pentru tine.

Pentru că uneori schimbările din jur pot fi prea drastice și nu le putem gestiona așa cum trebuie, cea mai bună investiție este ajutorul extern. Obiectiv și rațional, am conceput un training care ajută, explică și facilitatea adaptarea la schimbare din toate punctele de vedere. 

Growth mindset este un antrenament al abilităților de relaționare și al inteligenței emoționale, tot mai necesară în contextul actual. Un mod de gândire focalizat pe creștere, pe adaptarea la schimbare și pe îmbunătățirea relației cu noi înșine dar și cu ceilalți este indispensabil pentru companie  în contexte de criză sau în momente dificile. 

Cui se adresează?

Trainingul Growth Mindset se adresează echipelor care în contextul actual au resimțit tensiuni emoționale, care au avut dificultăți în procesarea schimbărilor survenite sau care pur și simplu au nevoie de un "refresh" în urma acestei perioade dificile din multe puncte de vedere.

TESTIMONIALE
CE REZULTATE OBȚII

Participanți

 

Capacitatea de se adapta la schimbări neprevăzute. O abilitate esențială pentru membrii echipei, care va determina dezvoltarea viitoare.

Inteligență emoțională. Înțelegerea propriilor emoții (reale sau mască) și capacitatea de identificare a emoțiilor celorlalți.

Creșterea motivației. În perioade dificile, o bună capacitate de a rămâne motivați este esențială și păstrează ritmul de lucru și starea de bine.

Gestionarea conflictelor. Înțelegerea rolurilor pe care oamenii le joacă uneori și conștientizarea propriilor obișnuințe disfuncționale îmbunătățtesc relațiile cu ceilalți.

Încredere în sine și energie. Ieșirea din zona emoțional-negativă de supraviețuire și revenirea la gândirea rațională de identificare a soluțiilor pozitive determină creșterea energiei.

Organizație

 

Adaptare la schimbare. Schimbarea reprezintă un factor de stres pentru oricine, iar o bună capacitate de adaptare reprezintă un avantaj pentru organizație.

Rezultate mai bune. Diminuarea tensiunilor din echipă duce la capacitate de concentrare mai bună și la creșterea performanței 

Coeziunea echipei. În contextul interacțiunii mai scăzue, interacțiunea și conectarea dintre membrii echipei crește.

Creșterea motivației. Participanții regăsesc elemente din motivația intrinsecă, ce îi va ține implicați mai mult timp.

Diminuarea conflictelor. Identificarea unor cauze reale ale conflictelor din echipă duce la rezolvarea lor și prevenirea altor tenisiuni viitoare.

Facebook LinkedIn Instagram Twitter
Brightway.ro
Programe de dezvoltare organizațională și soluții inovatoare care te ajută să câștigi timp, bani și înțelepciune.
Strada Popa Nan, nr. 171, Bucuresti
0745 755 484
BUCURESTI
030584
ROMANIA
mihai.arghire@brightway.ro
  1. A new mindset: Growth Mindset